Червен картон за Багата и Никол на крачка от финала

Бургас Лайф

17-11-2012, 22:31

Снимка:

VIP Brother

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

За голямата награда останаха да се състезават Орлин, Къци и Фънки

Багата загуби битката за голяма награда във вип сезона в риалитито само на крачка от големия финал. Така спортистът остана на не толкова престижното пето място в звездната класация.

"Не съм разочарован, искам да благодаря на всички мои фенове", каза кротко Багата веднага след като зрителите му показаха червен картон.

За голямата награда останаха да се състезават Орлин, Къци и Фънки след като и Никол бе изгонена от Къщата и зае почетното 4-о място. Своя медальон тя завеща на Фънки.

Фолк капан за Багата

На Багата се падна тежката фолк задача да излезе на вип сцената с гласовитата Анелия. Новосформираният дует се поизложи малко заради нулевите музикални способности на световния ни шампион по бойно самбо, но за сметка на това наваксаха с много настроение. Треньорът на Багата и негови приятели пък го разчустваха с мило послание "Който гласува за него, гласува за бъдещето и гордостта на България", обявиха те в краткия клип.

Ваня Щерева и Ивайла Бакалова обаче не се съгласиха с тезата, че Благой е всеобщ любимец. "Той е ужасно пасивен, имам против и мнението, че е голям мъжкар", каза певицата и мис България веднага я подкрепи. "Най-големият урок за мен беше, че издържах два месеца без никакви комуникации. Искам да спечели Фънки, защото изнесе цялото шоу на негов гръб", коментира Багата след като се озова при Ники Кънчев. 

Поли Генова изненада Къци в леглото

Гласовитата Поли Генова събуди ексшоумена с песен в президентския апартамент, където Къци бе полегнал блажено. Двамата разучиха песента "На инат" и я изпълниха перфектно на лайфа тази вечер.

Естествено където е Къци да има драми и скандали, но Генова бързо пресече съквартирантите. "Изобщо не казвайте, че е зле Къци, сам си хвана гласовете", защити вечно онеправдания ексводещ певицата.

В негова защита пък част от гостите застанаха зад мнението, че именно мистър Невада е предизвикал успеха на риалити сезона. Защитникът му Димитър Станчев дори сумира, че минимум 70% процента от всеки епизод е посветен на него. "Той износи сезона", призна дори Ники Кънчев по време на лайфа. "Къцитата са едно нещо в среден род. Много олд скуул е и точно това дразни, той е заседнал някъде в миналото и никога няма да мръдне", контрира скоростно Щерева.

Фънки се просълзи на финала

Един от най-коравите мъже в Къщата се просълзи часове преди да излезе от риалитито. Семейството и приятелите, които видя в предаването на живо и милото обращение на жена му разчустваха промоутъра. Мигове преди да види нежното видео той направи шеметно изпълнение. Докато припяваше "И ето идва най-щастливият ден, в който ти ще си далече от мен" около него кръжаха малки прототипи на най-големия му враг Къци. Скечът предизвика бурни аплодисменти и много смях в залата. "Животът е майтап, мен. Вземеш ли се много на сериозно си пълен глупак", заключи той преди отново да влезе в Къщата за големия финал.

Никол Станкулова пък излезе на сцената с рапъра Криско. На рап вълна бе и задачата, която получи Орлин. Той си партнираше с Графа и Бобо и изпълни мега хита на лятото "Дим да ме няма".