Неделен Showbuzz-ИК

Булевард

18-11-2012, 12:00

Снимка:

Night Flight

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Николета яхна порно скандал, Сашка Васева ще пише книга

През седмицата няколко интимни скандала разтърсиха световния шоубизнес.

Безспорно събитие номер едно е раздялата на сладникавата двойка Джъстин Бийбър и Селена Гомес. Въпреки, че двамата не са казали нищо официално, вече десетки вестници, списания и онлайн медии се надпреварват да търсят причините. Тази раздяла обаче не е толкова лична драма, колкото социална.

Със сигурност вече милиони тийнейджърки са на ръба на инфарктното състояние от вълнение. Неприличните предложения вече валят с надеждата някоя от тях да стопли постелята на възмъжалия, поне според него, Бийбър.

Селена и тя няма да остане самотна със сигурност, но изпусна момента през май у нас да "забърше" някой български мачо. Поне да се види до мъж, независимо, че ще й се наложи от време на време да крои салатата. Може само да се надява, че скоро пак може да участва във филм, който да се снима в България.

Сърцата ни се късат и за Риана, която публично се оплака, че отново е сингъл. С Крис Браун си играят на иди ми-дойди ми, но май вече общото им бъдеще е мираж. Въобще на холивудския фронт нищо ново - пълно е със самотни звезди.

У нас пък още отеква порно скандала, в който бе намесен Валери Божинов. И то заради неговата съпруга Николета. Вместо да не коментира претоплената история, Лозанова видя идеалния вариант да нападне своята врагиня номер едно на любовния фронт - Алисия.

Николета реши да ни запознае с виждането си, че Валери е кръшнал на Алисия по нейна вина. На нея не можело да й се случи. Можем да дадем само един безплатен съвет да не дърпа дявола за опашката, че току-виж Валери влезе във форма и започне да бележи редовно. Не на терена, там е видно, че все още му е трудно.

Няма как да не разнообразим креватните изпълнения с нещо от областта на културата. Сашка Васева ще издава автобиография! Засега единственото, което се знае, че тя ще опише как се е развила нейната кариера и с кои известни персони е имала вземане-даване под юргана. На Сашка обаче не бива много да се вярва, тъй като при нея измислици и факти се преплитат постоянно. Преди няколко години, всъщност няколко месеца преди да се омъжи за бащата на двете й деца, тя гръмко обяви, че до 33-тата си година е била девствена. Имала една любов, но тя била неизконсумирана, тъй като обектът излежавал в затвора присъда. За повече пикантност тя разказа, че той е чужденец от бившите руски републики. И докато въздишаше по несподеления си сексуален блян Сашка взе, че вдигна сватба. Така че за нейните похождения винаги трябва да има едно на ум.

И докато Дупнишката Мадона търси кой да напише книгата на живота й, една друга Мадона - пернишката, е на топа на устата. Така и не може да стане ясно Антония Петрова станала ли е Мисис Москва или е грабнала короната на някакъв менте конкурс. Във Facebook обаче тя си намери сериозен враг, който не спира да й напомня за прякора Мис Крокодил.

Светският "лъв" Евгени Минчев, който се изявяваше и като PR на Петрова, зарадва своите последователи със сентенцията, че "Ако красотата ще спаси света, заради Антония ще сме вечно във война". Явно между двамата има неуредени сметки, но нас би ни бил интересен един диспут между тях двамата на тема чие придобито звание е по-нелепо - нейната руска корона за красота или титлата Лорд, която седи пред името Минчево.

Аплодисментите тази седмица са за Кийра Найтли, която открито възропта срещу любимата програма на звездите - Photoshop.

Найтли нахока продуцентите, че винаги във филмите моделират изкуствено гърдите й, а в лентата "Крал Артур" й ги направили вместо секси - увиснали.

Кийра влиза завинаги в нашите сърца и с култовата реплика за природните си дадености и снимачната площадка. „Няма проблем да си показвам гърдите. Те и без това са толкова малки, че хората изобщо не им обръщат внимание“, откровена е актрисата.