Къванч Татлъту се ожени за гаджето си след 10 години връзка

Пловдив Лайф

18-11-2012, 12:42

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Актьорът от "Перла" и "Забраненият плод" паднал на колене пред красавицата Азра Акън

В Париж - един от най-романтичните градове, актьорът Къванч Татлъту пада на колене и подава пръстен на Азра Акън. Двамата се сгодяват преди 10 години само няколко месеца след като се виждат за първи път.

По това време той е обявен за най-добрия модел, току-що спечелил конкурса Best Model of the World, а тя е най-хубавата жена - в Лондон получава короната в най-престижния конкурс за красота "Мис Свят". Освен титлата той подписва и договор, който му гарантира ангажименти за $ 500 000. Животът им тръгва като в приказките - екзотични екскурзии, общ дом, планове за дете. Разделят се на петата година от връзката им - казват, че това е времето, в което могат да се появят препятствия.

Двамата са се врекли един на друг в Холандия миналата седмица, разгласи арабският тв канал "Ал Арабия", който се позовава на турските медии. Според техните източници тайното тържество е в Холандия, където е родена булката, и присъстват само най-близките приятели на двойката, пише електронното издание на 24 часа.

Зерин Ерсу, мениджърът на турския актьор, обаче отрече новината, съобщи Би Ти Ви преди няколко дни. У нас именно медията държи правата за разпространението на най-известните сериали, в които участва Татлъту. Той стана популярен като Мехмет от "Перла" и Бехлюл от "Забраненият плод".

Сватбата на една от най-обсъжданите двойки в Турция е много изненадваща, защото няколко пъти те слагат край на връзката си, а след това пак се събират. В началото на годината, след като се върнаха от романтична ваканция във Венеция, двамата публично обявиха, че вече не са заедно.

През април обаче пак се събраха.

Според турските медии причината за това е ревността на Азра. Между другото тя също е актриса, играе Ейлюл от "Дъждовно време", който вървеше по Би Ти Ви. Преди време тя участва в турския вариант на танцувалното шоу "Денсинг старс". Къванч и годеницата му никога не са се снимали в общ филм.

И двамата са с турски произход, той е по-малкият - на 29 години. Следващия месец тя ще навърши 31 години.

По време на кратките раздели медиите приписват връзка на Къванч и с 13-години по-голямата от него турска актриса Мелтем Джумбул. Освен това е бил интимен и с ливанската певица Рула Саид. Преди време той се снима в неин клип. Според турските вестници това му носи най-високия хонорар, плащан досега в Арабския свят за участие в подобно видео. Сумата е $ 120 000 долара за 2 работни дни, а продуцентите не отричат новината.

Татлъту е роден в Адана, Турция. Има общо четири братя и сестри, родителите му развиват малък бизнес с пекарни в града. По-късно семейството се мести в Истанбул. Причината е, че баща му се разболява, а в мегаполиса получава по-добро лечение. Именно там актьорът, висок 190 см, сбъдва детската си мечта да стане баскетболист. Той подписва договор в аматьорския клуб "Юлкер спорт".

Един ден обаче майка му случайно вижда на витрина обява за професионални модели. Намира фотограф, който снима Къванч, и сама праща кадрите на адреса от обявата. Така Татлъту се разделя със спорта и много скоро започва да работи това, за което никога не си е и помислял - да дефилира по модните подиуми.

Точно там се запознава с Азра. Тя е родена в Алмело, Холандия, има по-малка сестра Дорук. Баща й Назъм Акън и майка й Айда са от турски произход. Двамата емигрират в Холандия през 1971 година.

На 17 години актрисата печели първия конкурс, на който се явява - "Елит модел". През 2002 година е избрана за най-красивата жена в Турция. Тогава всички етапи от кастинга се излъчват в телевизионно шоу по една от националните телевизии в страната и Азра става любимка и на зрителите.

Тя води дело срещу един от най-големите турски продуценти - Еркан Йозерман. Преди време той я обиди публично, като я нарече холандска девойка от предградията, нещастница и че унищожава всеки сериал, в който се появи. Азра иска от него 50 хил. турски лири обезщетение.