Кървави следи разплитат двойното самоубийство в Смолян

Крими

18-11-2012, 14:13

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Версия - Младен е убил приятелката си и после скочил от хотела

Най-драматичната версия за двойното самоубийство в Смолян през юни е на път да се потвърди. Кървави петна, открити по дрехите на самоубилия се Младен Златков, могат да докажат, че той е убил приятелката си Гюлшен Сали преди да скочи от 11-ия етаж. Те сложиха край на живота си вечерта на 7 юни. Тогава предсмъртно писмо насочи разследващите към версия за двойно самоубийство, причинено от любовна драма. Оттогава смолянчани си задават въпроса възможно ли е една майка да се самоубие, оставяйки 10-месечното си бебе сирак, съобщава Нова телевизия.

„В предната част на шията на жената са намерени три прободни рани, за което вещото лице твърди, че са от предмет, наподобяващ нож. Има кръв и по пода на стаята. Тази кръв е от кръвната група, която е намерена по Младен Златков, е от кръвната група на пострадалата. Това дава основание да се предположи, че се касае за убийство", заяви Иван Спиров, говорител Окръжна прокуратура-Смолян.

Разследващите са категорични, че Гюлшен не е починала от прободните рани.

Младен Златков загина, хвърляйки се от 11-ия етаж на хотела пред погледа на полицаите. 34-годишният мъж излежавал присъда за изнасилване. В деня на трагедията той бил пуснат в отпуск от затворническото общежитие край Смолян, за да събере нужните документи, с които да сключи брак с Гюлшен и да припознае детето.

Осиротялото момиченце е осиновено от близки на загиналата майка.