Мераклия пусна фишове за 37 бона

Животът

18-11-2012, 18:29

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Бургазлията блокирал централен тотопункт за половин час

Фишове за 37 000 лева пусна бургазлия в тотопункт в центъра на морския град. Според очевидци мераклията бил набит мъж на средна възраст. Около 16:30 ч вчера той влязъл в пункта, заедно с двама охранители. На гишето мъжът извадил от черна кожена чанта десетки попълнени фишове с различни комбинации. Обработката на документите и броенето на парите продължило около 30 минути, докато опашката тотоманаци с учудване наблюдавала спектакъла, пише besove.bg.

Не съм убедена, но според клиентите, които чакаха отзад, човекът е известна фигура от спорта и политиката на Бургас. Почти съм сигурна и аз, че това беше Антон Петров-Кабата, който беше бивш национал по бокс, а през последните години държеше под наем известния ресторант „Златна котва”, казва тото служителката.

Кабата е една от най-колоритните личност на Бургас. Той беше нашумял като една от най-свирепите мутри, водеща наказателен отряд в периода 1998-99 г. Бизнесът му в Бургас приключи безславно преди 3 г., когато импулсивно скочи да удря репортерски екип, който снимал масите на ресторант „Златна котва”, разпрострели се по булеварда. Потърпевшата телевизия му обяви война и го дискредитира. Това го накара да се оттегли от бизнеса, отбелязва КРОСС.