Домусчиев: Искам да придобия и други клубове!

Спорт

19-11-2012, 09:58

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

"Ще вземем един-двама през зимата, но трябва да са класа"

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев призна, че се интересува от продобиването и на други клубове в България, съобщава Sportline.bg.

Както е известно, появиха се информации, че той иска да придобие акции или цялата собственост в Спартак (Варна).

"Това не е слух, но на този етап няма да се случи, заяви Домусчиев след победата над Левски. - При всички положения се интересуваме от придобиването на няколко клуба. Не знам дали знаете, но нашата школа започва да ражда. А в следващите години ние на тези млади момчета трябва да им търсим къде да играят".

Босът на шампионите разкри, че е доволен от победата над прекия конкурент за първото място - Левски и, че се надява след нея отборът му да излезе от кризата.

"Имаше криза в играта ни, не искам да казвам падение, защото не сме падали много ниско, коментира той. - Победата означава много, значи да си върнем лидерската позиция. Да се надяваме, че момчетата ще играят все така", надява се бизнесменът.

Що се отнася до селекцията, Домусчиев заяви:

"Рано е да говорим за това, но вероятно ще вземем не повече от един-двама. И те трябва наистина да са някаква сериозна класа".

Кирил Домусчиев сподели още, че според него на ниво "А" група няма черно тото. Той съжалява за медийната война с Левски и собственика Тодор Батков.

"Клубът под въздействието на емоциите реагира доста остро на думи на г-н Батков. Понякога нервите не издържат. Но ние намираме начин да се извиним един на друг", призна босът.

Той също така реагира на думите на Наско Сираков, който, анализирайки играта на Лудогорец, заяви, че тимът е неграмотен в защита.

"Разни умозаключения на какви ли не футболни специалисти, че защитата на Лудогорец била трагична, че правела много грешки... Всичките ни бранители са много добри. Няма защита в света, която да не греши. Целта пред нашите треньори е като тази в Барселона - нека ни вкарват, но ние да бележим повече", категоричен бе собственикът на разградчани.