Созопол и Несебър взеха важни победи

Спорт

19-11-2012, 10:21

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

На 23-ти ноември Мастер приема Локо София в Българово в мач – реванш за Купата

Продължават интересните двубои в третия ешелон на първенството. Отборите от Бургаски регион постигнаха отлични резултати в последния кръг, който се изигра в неделя.

Созопол победи като гост отбора на Розова Долина Казанлък с 2:0. Головете отбелязаха Янчев и Шерденов. С победата си Созопол се изкачи на 9-то място в класирането с 22 точки. В следващият кръг отборът ще бъде домакин на Свиленград.

Несебър също се поздрави с победа срещу един от водещите отбори в групата Свиленград. Успехът дойде след два гола на Джихад Кямил, а един гол добави Иван Стоянов за крайното 3:1. След кръга Несебър е 8-ми, а в следващия кръг гостува на Загорец в Нова Загора.

Третият отбор Мастер завърши при нулево равенство гостуването си на Спартак Пловдив и със спечелената точка запази 4-то място във временното класиране. Двубоят с Брестник от следващия кръг обаче, който трябваше да се играе на 24 ноември ще бъде отложен поради участието на отбора в Купа България. На 23-ти ноември Мастер приема Локо София в Българово в мач – реванш. Първият двубой в столицата завърши с победа на Локомотив с 2:0.