Локо привлича мощни спонсори

Спорт

19-11-2012, 11:27

Снимка:

plovdiv.utre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Има много хора, които искат да ни помогнат, заявяват от клуба

Локомотив (Пловдив) може да се сдобие с още спонсори. За това призна изпълнителният директор на "черно-белите" Николай Почеканов. Той направи това разкритие, след като бе запитан дали Локо ще приеме фирмата "Рефан" да поеме заплатата на Мартин Камбуров, ако голмайсторът се завърне на "Лаута", предава Sportline.bg.

"На тази тема започва да се спекулира. Има много хора, които желаят по някакъв начин да помогнат на Локомотив. Кой с финансови средства, кой морално. Всеки ден разговаряме с такива хора.

Повече от това не мога да ви кажа. И не става въпрос само за собственика на "Рефан". Има много сериозни фирми, които са ръководени от локомотивци. И говорим с тях", заяви Почеканов.

"Видяхме се с Мартин Камбуров. Той има ангажименти в Китай с неговия отбор. До 15 декември ще стане ясно неговото положение и дали той ще си реши въпросите. След което ние ще продължим да разговаряме с него. Знаете, че г-н Марешки лично води преговори с г-н Камбуров. Предполагам, че ще стигнат до някакво разбирателство", допълни той.

Почеканов похвали футболистите за успеха с 1:0 над Черно море. "Стана много сериозен двубой срещу много сериозен противник. Момчетата се вложиха максимално. Доволни сме от победата.

През цялото време поддържахме връзка с г-н Марешки. Просто той съжалява много, че не присъства на мача. Неотложни ангажименти му попречиха да бъде на стадиона". Очаква се локомотивци да вземат двойни премии за успеха над варненци.