Jeason Brad Lewis засне музикален клип с Ваня Щерева

Афиш

19-11-2012, 12:15

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Представянето е днес от 22 ч. в Студио 5, а входът е свободен!

Людмил Августинов? Вече никой не си спомня за него! Но Jeason Brad Lewis е вече друго нещо. С прекрасното шоу, което представяше всяка седмица в X Factor, той успя да разчупи сивото ежедневие на българина. Шумен, атрактивен, различен. С това хората го запомниха.

Напук обаче на хорското мнение, че след музикални формати нищо не се случва с артистите, Jeason показа, че това изобщо не е така. Веднага след успешния старт на дебютното му парче “Goodbye Mr. Noone” (Сбогом Господин Никой) Той се нареди в топ класацията на iTunes България, рамо до рамо с Rihanna, Adele, и Мaroon 5.

За режисьор, Lewis избра своята близка приятелка, Ваня Щерева „Щастлив съм много, че част от моите приятели бяха с мен на снимките! Всеки помагаше с каквото може. Всички са ми скъпи, до един! Не всичко в този живот е проклети пари!” Сподели Jeason
Оператор на касовата продукция, се оказа Бедрос Халваджиян (син на Магърдич и Кремена Халваджиян)Техническата част минала под строгия надзор на VISION TEAM-Унгария. Стайлинга пък бил поверен на Асен Асенов, а за грима на всички се е погрижил самият Jeason. Феноменалната хореография стил HIP-HOP BAROQUE специално изготвена за видеото, е направена от топ-танцьорите на България, RIO CREW // ТHE CENTER. В кадрите вземат участие и много млади таланти като: Николай Марков, Анна Янкова, Тодор Съботинов, Виктор Ангелов и Стефания Стоянова.
Представянето на клипа е на 19 ноември от 22 часа в Студио 5. Вход свободен!