"Готвачът" на амфетамини бил изпят от жена си

Крими

19-11-2012, 16:04

Снимка:

авторът

Автор:

Велина Савова

Всичко от Автора

Иван Михайлов бе хванат в петък при спец акция на Криминална полиция заедно със свой авер. В жилищата им в Равда антимафиотите намират цяла лаборатория за производтсво на синтетична дрога

28-годишният Иван Михайлов, когото спецченгетата сгащиха в петък на бензиностанция ОМВ в мерцедес с наркотици е направил пълни самопризнания. Преди да се реши на това обаче той бил изпят първо от съпругата си, казаха източници близки до разследването.

Днес Михайлов се изправи пред състав на Бургаски окръжен съд с искане за по-лека мярка за неотклонение. Съдия Денчо Стоянов обаче прецени, че задържаният трябва да остане в ареста, защото има реална опасност да се укрие или да извърши друго престъпление. 

Прибори и приспособления за оборудване за мобилна лаборатория за производство на метамфетамини са намерили разследващите при обиска на квартирата на Михайлов и авера му в Равда. Както Burgasutre вече писа ченгетата откриха и иззеха найлонова торбичка с розови кристали с тегло 100 грама (метамфетамин), както и 20 грама канабис. При мащабната акция на Криминална полиция тогава бяха хванати още няколко наркодилъри в комплексите "Меден рудник" и "Славейков". При тараша униформените се натъкнаха на големи и всякакви видове дрога в жилищата и автомобилите на закопчаните.