Без вода ще са в столичния център и кв. "Стрелбище"

Мисия София

20-11-2012, 09:00

Снимка:

"Софийска вода"

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

"Софийска вода" подменя остарели улични водопроводи

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, съобщиха от компанията.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Орехова гора” кв. „Стрелбище”, се налага спиране на водоподаването от 10:00-22:00 часа на живеещите в района между: ул. „Орехова гора”, ул. „Нишава”, ул. „Бадемова гора”, бул. „Гоце Делчев”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на кръстовището на бул. „Гоце Делчев” и ул. „Орехова гора”.

На 20 ноември 2012 г. (вторник) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Георги Софийски” Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: по бул. „Акад. Иван Гешов” от бул. „България” до бул. „Цар Борис ІІІ” и района между бул. „Акад. Иван Гешов”, бул. „Тотлебен”, бул. „Пенчо Славейков” и ул. „Георги Софийски”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени пред Военна болница.

„Софийска вода” твърди, че ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.