Нови две жертви на пътя в Пловдивско

Крими

20-11-2012, 10:16

Снимка:

БГНЕС, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Само за 10 минути на шосето Пловдив-Труд са станали 4 катастрофи с девет автомобила

За 24 часа в областта са станали 17 катастрофи. Двама са загинали, ранените са четирима. Един е с опасност за живота.

Тази сутрин около 7.30 часа в рамките на десетина минути на пътя Пловдив – Труд станаха 4 пътни произшествия с девет автомобила. По първоначални данни при тези инциденти няма ранени.

При друга катастрофа мъж бе ранен на пътя Пловдив – Скутаре. Около 16.30 часа вчера лек автомобил „Рено”, управляван от 76-годишен мъж от Пловдив, при движение с несъобразена скорост се блъснал в крайпътно дърво. Шофьорът на колата е настанен в болница с опасност за живота.

Продължават инцидентите и на пешеходни пътеки. 16-годишно момиче бе блъснато вчера на пътека на ул. "Съединение". 23-годишният шофьор от Крумово ударил тийнейджърката. За щастие след оказана медицинска помощ момичето е изписано за домашно лечение.

Мъж пострада след като се блъснал в кон. Инцидентът е станал на пътя  Пловдив-Хасково Около 21.30 часа на 260-и километър лек автомобил „Тойота Версо” управляван от 47-годишния столичанин се ударил в безстопанственото животно, след което колата се врязала в крайпътно дърво. Водачът е бил откаран в болница в Пловдив. Там той отказал да се лекува.