Горещо! Мис Плеймейт №2 се съблече (снимки 18+)

Пловдив Лайф

20-11-2012, 16:21

Снимка:

HotZona.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Екзотичната красавица получавала доста неприлични предложения

Победителката в конкурса Мис Плеймейт 2012 Силвия Бахати може достойно да бъде заместена от екзотичната красавица Гентиана Халити. Първата подгласничка на Бахати има качествата на победител и тяло на еротична богиня.

В това се увери с очите си HotZona.bg, пред чиито горещ фотообектив се съблече Халити.

Почти всяка вечер получавам предложения от мъже на различна възраст и социално положение, а дори и от жени. Приемам го за нещо нормално, такава ми е професията”, разказва Гентиана Халити, която се занимава с еротични танци.

Гентиана позира във войнишки дрехи, които разбира се, бързо съблече и остана само по... калашник. Определено излъчва не само сексапил, но и власт, възбуждаща агресия и още нещо. Сякаш всеки момент ще ни каже: Горе ръцете, долу гащите!

G: Как реши да започнеш с еротичните танци?

Г.Х. Всичко стана съвсем случайно, почти на шега. Реших да опитам, да видя какво е и се оказа, че ми допада – начина на живот, пътуванията, участията и не на последно място дивидентите, които извличам... Общо взето цялата тази атмосфера ми е приятна със своята динамичност.

G: Неприлични предложения от клиентите на клубовете, в които танцуваш?

Г.Х. Нормално е да има такива предложения, това е доста често срещано. Почти всяка вечер има по една или две такива изненади. Получавам предложения от мъже на различна възраст и социално положение. Включително и от жени. Всичко това е напълно нормално. Лошото в този случай е, че доста често клиента не прави разлика между шоуто, което гледа и реалният живот и не са рядко моментите, в които се опитва да премине тънката граница.

G: Първото нещо, което ти прави впечатление в един мъж?

Г.Х. Много държа на външният вид, харесвам поддържани мъже с атлетични тела.  Ако трябва да съм честна с вас, падам си по лоши момчета... В същото време, докато общувам с даден човек, не видя ли поне лека нотка на някаква интелигентност, културно държание и въобще нормално отошение към човека срещу него... просто няма как да се случи нещо с този мъж...

G: Това, което те възбужда най-много?

Г.Х. Когато съм влюбена ме възбужда дори само мисълта за мъжа до мен...

G: Страстна или по-скоро сдържана?

Г.Х. Сдържана? Едва ли... няма как да стане... По-скоро огън и жупел...

G: Перфектният секс за теб е...?

Г.Х. Груб, страстен и животински! Каквото и да кажа след тези три думи, мисля че ще е излишно...

G:  Задължително ли е една красива жена да има финансово стабилен мъж до себе си?

Г.Х.  Мога да говоря само за себе си... Да! Задължително е! Но не за да ме поддържа финансово, а защото мъж без пари е мъж без самочувствие и от там идват и други проблеми. Парите не решават всичко, те са плюс, когато имаш и други качества и в никакъв случай не са единствен критерий...

G: С буен характер ли си? Това, че си с албанска жилка пречи или помага?

Г.Х. Баща ми е албанец, а майка ми е с македонски корени. Аз съм родена и съм живяла само в България, но определено албанският нрав е силно изразен в мен, затова имам и много буен характер. Доста често приятелите ми се шегуват, че съм мъжки мозък в женско тяло.