Първи номинации в къщата на Big Brother All Stars тази вечер

Животът

20-11-2012, 16:51

Снимка:

novanews.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Един ще напусне шоуто още утре

Първите номинации в Къщата на Big Brother All Stars ще се случат едва 24 часа след старта на шоуто.

Участниците дори не подозират, че още на втория ден от престоя им ще се наложи да номинират някой от останалите за изгонване. Тази вечер риалити звездите ще трябва да назоват пред Big Brother имената на двама свои съквартиранти. Кои са те, ще стане ясно по време на живото предаване в сряда, когато един ще напусне, съобщиха от Нова ТВ.

Тризначките Вяра, Надежда и Любов имат имунитет за първата седмица от новия сезон.

Силните емоции след прекрачването на прага на Къщата все още владеят почти всички от звездите. Женската половина обаче има и още един повод за вълнение и това е присъствието на чаровния македонец Никола. Финалистът от балканския Big Brother бързо успява да спечели симпатиите на сестрите от Благоевград. 

Напълно възможно е и съвсем скоро в Къщата да се разрази война за сърцето му, тъй като с него не пропусна да пофлиртува и финалистката от X Factor Сани. В Изповедалнята младият мъж призна пред Big Brother, че от всички най-много харесва Надежда.

Още с влизането си в шоуто Стойка получи тайна мисия. Актрисата се зае със задачата да убеди останалите Съквартиранти, че именно тя е най-капризният човек в Къщата. Тайната й мисия ще бъде обявена за успешна, ако днес останалите я изберат за примадоната в Къщата. В случай че актрисата се провали, тя ще обрече всички на глад и лишения до края на престоя им в шоуто, а Big Brother ще предостави на участниците базов бюджет. Стойка обаче положи впечатляващо старание  по време на първата вечер и успя да привлече съквартирантите на своя страна – те й поднасяха питиета, храна и всичко, от което имаше нужда.

Само още един ден остава до края на онлайн кастинга на Big Brother All Stars, който ще определи коя ще бъде новата риалити звезда на България. Утре в 12 часа приключва първият етап на конкурса, а до тогава претендентите трябва да изпратят свое любителско видео с оригинален отговор на въпроса “Защо искам да вляза в Къщата на Big Brother?”

До края на тази седмица екип от продуцентите ще избере един измежду петте най-харесвани клипове. Най-гледаният клип от кастинга до момента е акумулирал повече от 51 000 гледания и е харесан около 2 500 пъти чрез "Like" бутона на социалната мрежа Facebook.