12 красавици в битка за короната на конкурс навръх Никулден

Бургас Лайф

21-11-2012, 07:00

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Конкурсът Мис Бургас България 2012 ще се проведе в х-л Приморец, точно на празника на града

Хотел "Приморец" ще бъде домакин на престижния конкурс за красота Мис Бургас България 2012 , в който най-красивите жени в града ще премерят сили навръх празника на Бургас - Никулден.

Вече са ясни 12-те бургаски красавици, които ще спорят за титлата. Момичетата са с перфектни мерки и са на възраст между 16 и 23 години. Кастингът за хубавици, който се проведе миналата седмица затрудни журито сред които се отличаваха победителка за 2011 година Вирджиния Арамова, организаторката Ваня Кирова и Румънеца и Енчев, тъй като желаещите да покажат и докажат красотата си бяха десетки момичета от Бургас и региона.

В Гранд Хотел Приморец вече тече трескава подготовка за модното събитие. Конкурсът ще протече в три кръга. Най-новата колекция в спортно-елегантния стил ще представи известната фирма PHARD, в първия тур от конкурса. Във втория етап ще си припомним с носталгия за лятото с банските костюми на "Seven Seconds". "Черешката на тортата" на грандиозното модно шоу ще дойде от известната бургаска дизайнерка  Вяра Станчева. Новата колекция на бутик „La foi”за 2013 година, е с послания към всички бургаски абитуриенти.

Конкурсът ще се проведе на 6 декември  от 21:30 часа. Най-красивата бургазлийка ще бъде избрана от жури, част от което ще бъдат топ-моделката Теди Велинова, пластичният хирург д-р Енчев, представителят на "Playboy" за България Христос Христу, ценителят на женската красота Христо Сираков, треньорът на "Черноморец- Бургас" Херо. За доброто настроение на гостите ще се погрижи талантливата изпълнителка "Sun Heard" и танцьорите от бургаската танцова формация "Петлите".

"Много ми се иска да дадем възможност за изява на младите таланти на Бургас, именно за това съм избрала такъв колектив, с който да работя!", споделя организаторката Ваня Кирова.