Бомбата падна с ламарина от покрива на пощата в Самоков

Животът

21-11-2012, 11:11

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

39-годишният крадец е с шест присъди, но и вече с фатален полет

39-годишен рецидивист загина като падна по време на кражба на медна ламарина от покрива на пощата в Самоков, съобщиха от МВР-София.

Мъжът с прякор Бомбата и преди е падал от покрива на пощата, докато крадял ламарина. През миналата година при поредния му набег паднал, но се приземил върху клоните на близкия смърч и това спасило живота му. Тогава патрулиращи полицаи го забелязали и задържали на местопроизшествието.
В криминалното досие на Бомбата фигурират множество регистрации за кражби, предимно на покривна медна ламарина и метални отпадъци. Залавян е след кражби от покрива на общината, на частна сграда, а два пъти е бил задържан на място и с ламарина, открадната от покрива на пощата. За криминалните си деяния Бомбата е осъждан общо шест пъти, веднъж с „лишаване от свобода” за година и половина.
Сигналът е подаден в полицията тази сутрин около 8.00 часа на тел. 112 от служител на пощенската станция, който се натъкнал на тялото на падналия мъж.

Незабавно към мястото били насочени полицейски служители. Пристигналият екип на Спешна помощ констатирал смъртта. В момента са извършва оглед на местопроизшествието. До тялото на мъжа е намерено парче ламарина с размери 70/ 30 см, а до смърча била подпряна дъската, с която се е покатерил на дървото и след това на покрива.

По първоначални данни мъжът е паднал вследствие на подхлъзване по мокрия покрив. По случая е образувано досъдебно производство. Действията по разследването продължават.