Епидемия в Пловдивско - 41 катастрофи за 24 часа

Животът

21-11-2012, 11:41

Снимка:

plovdiv.utre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Шестима са ранени

41 катастрофи са станали само за денонощие в Пловдив и региона. Шестима са ранени.

Четирима пострадаха при пътен инцидент в града.

Около 15.30 часа на кръстовището на булевардите „Менделеев” и „Санкт Петербург” 25-годишна шофьорка при ляв завой отнела предимството и блъснала лек автомобил „Шевролет”. Водачката-нарушителка и 27-годишната й спътничка, както и мъж и жена, пътуващи в другата кола, са били откарани в болница за преглед с контузии. След оказаната им медицинска помощ те са били изписани за домашно лечение.

Мъж бе ранен при катастрофа на пътя Кърджали – Тополово. Вчера около 10.30 часа товарен „Мерцедес” с полуремарке, управляван от 52-годишен шофьор от Габровица, при движение с несъобразен скорост в остър десен завой навлязъл в лентата за насрещно движение и блъснал лек автомобил „Опел”. Опелът бил ударен странично и от движещия се зад него и неспазващ достатъчно разстояние лек автомобил „Фолксваген Пасат”. Водачът на „Опел”-а - 34-годишен мъж от Кърджали, е откаран в болница в Пловдив. След оказаната му медицинска помощ той е бил изписан за домашно лечение.

Полицията издирва водач на автомобил, блъснал пешеходец в Асеновград и избягал. Инцидентът е станал около 17 часа в района на промишлена зона „Север”. Все още неизвестен лек автомобил ударил неправилно движещия се по пътното платно 48-годишен мъж от Долнослав. Пострадалият е настанен в болница в Пловдив без опасност за живота.