Деян Икебаната замества Графа в концерта на "Петлите"

Бургас Лайф

21-11-2012, 12:09

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Неделчев ще пее за рождения ден на уникалната в страната танцова формация

Деян Икебаната ще забавлява бургаската публика с хитовете си, вместо Графа по време на концерта по повод шестия рожден ден на най-динамично развиващата се танцова формация в Бургас – "Петлите".

Първоначално се очакваше за събитието да пристигнат в Бургас Графа и още куп звезди. Плановете на Влади Ампов обаче да подкрепи формацията пропаднаха, заради неотложни ангажименти в западна България. Въпреки това той обещал да присъства обезателно на следващата тяхна изява. Вместо него обаче на сцената ще изкочи Дяан Неделчев – Икебаната.

„С радост искаме да ви съобщим, че всеки, които желае да отпразнува нашият шести рожден ден заедно с нас, може да го направи като си вземе покана-билет за концерта, която е на стойност 10 лв. С този жест ще подкрепите нашата социална кауза и ще направите всички участници в Танцова формация "Петлите" щастливи, помагайки им да продължат да създават своето изкуство”, призова Георги Димитров.

 Този път младите музиканти ще развалят традицията и ще отбележат празника си не в Деня на християнското семейство, а на 28-и ноември в зала "Младост" от 19.00 часа. Водещи на шоуто ще бъдат най-малките артисти от групата, които ще влязат в ролята на лица от политическата сцена.

„Различният елемент в програмата ни ще са танците. Този път ще заложим на много нетрадиционни неща. Хореографията е напълно различна и мисля, че новият продукт, който ще покажем на своите приятели и публика ще бъде одобрен”, сподели ръководителят на „Петлите” – Георги Димитров.

На концерта заедно с талантливите деца от „Петлите” ще излязат Иван Притъргов, Соня Иванова, школа за класически балет към Бургаската опера с ръководител Галина Калчева, както и брейк танцьорите от „Блякстайл”.  

Гост на спектакъла ще бъде и младият изпълнител Георги Дюлгеров, на който му предстои да запише първия диск в музикалната си кариера. Албумът ще бъде издаден от певицата Мариана Попова, която скоро излезе от къщата на ВИП Брадър. Дискът ще е двоен и ще съдържа 25 авторски песни и няколко кавъра. По време на концерта на своите приятели от „Петлите” музикалният лъв ще изпълни част от своите най-добри парчета, с които излезе и на сцената на „Бургас и морето”.