Ангелогласната Лили Друмева и бандата ѝ в Студио 5

Афиш

21-11-2012, 15:07

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Групата е носител на наградата за “най-добра блуграс група в Европа”

Българската кънтри група Lilly of the West се ражда благодарение на ентусиазма и усилията на Лили Друмева.

На 22 ноември от 19 часа в Студио 5 ще имаме възможност да се озовем в истинска кънтри атмосфера с много приятели и страхотна музика.  

С течение на времето бандата започва да твори в различни стилове, включително блуграс, суинг, джаз, поп и дори ирландски и български фолклор. Неуморната работа през годините се оказва изключително плодотворна, благодарение на което се раждат деветте пълносвирещи албума на Lilly of the West. Групата е носител на наградата за “най-добра блуграс група в Европа” и призове от Световната блуграс асоциация в Нешвил.

Днес Лили Друмева (вокал, китара, цигулка), Ясен Василев (китара), Свобода Боздуганова (контрабас) и Михаил Шишков (банджо, добро китара, хармоника и пиано), продължават смело напред с множеството си проекти. Групата развива сериозна концертна дейност в София, а междувременно не спира да работи по нови музикални изненади за феновете си.

Последната такава се появи под името “Swings & Heartaches” и представлява деветият албум на Lilly of the West. Създателите му са си поставили за цел да създадат неповторима колекция от джаз и суинг стандарти, които ще очароват почитателите на тези стилове. През 2012 г. групата за втора поредна година участва в българския Country West Fest, който събира на едно място създатели и почитатели на кънтрито у нас.

Очакваме ги с нетърпение и в Студио 5 – на 22 ноември от 19 часа.

Повече информация на: http://www.lillydrumeva.net/ и https://www.facebook.com/lillyofthewest.

 

Билети: 10 лв. онлайн чрез www.eventim.bg, www.ticketstream.bg и www.ticketplus.bg и в Студио 5 преди началото на събитието.

 

Не забравяйте да си направите и резервация! На телефон 02/963 12 54.