Sofiautre: кой, къде, кога

Мисия София

21-11-2012, 20:47

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Предстоящите събития в столицата утре, 22 ноември

9.00 часа - ще започне редовното заседание на Народното събрание.

 9.30 часа - ще се проведе заседание на Висшия съдебен съвет.

9.30 чaса - в хотел „Шератон“ (зала „Роял“) в столицата министър Томислав Дончев ще участва в публичното представяне на Програмата за подкрепа на неправителствените организации в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство.

 9.30 часа - в Гранд Хотел София, зала Триадица 2 ще се проведе конференция на тема: „Конкурентоспособност на България през призмата на банковата система”.

09.00 часа - състав на Софийски градски съд ще гледа делото срещу Пеньо Мангъров.

 09.30 часа - състав на Софийски градски съд ще гледа делото срещу Александър Филипов и Бако Стоянов (чл. 78 от НК)

 10.00 часа - в Малка конферентна зала на УНСС ще се проведе Кръгла маса на тема „100 години от Балканската война“.

10.00 часа - ще се проведе заседание на Столичния общински съвет.

10.00 часа
- в зала „Мусала” на Интер Експо Център – София министър Нона Караджова ще открие Национална конференция „Предизвикателствата пред България за предотвратяване и намаляване на отпадъците”

 11.00 часа - в зала „Сердика” на Шератон София Хотел Балкан заместник-министърът на образованието, младежта и науката Милена Дамянова и министърът на околната среда и водите Нона Караджова ще участват в кръгла маса на тема „Образование за околна среда”.

 11.00 часа - в сградата на Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите ще се състои публичното обявяване на инициативата за издигане паметник на майор Георги Векилски (1882-1918), участник в три войни за национално обединение на България.

 14.30 часа - в зала „Изток“ на Народното събрание министър Десислава Атанасова ще участва в международна конференция „Лекари и мобилност“.

15.00 часа - в сградата на Народното събрание, пл. „Княз Александър І" № 1 Централната избирателна комисия ще даде брифинг.

 15.00 часа - в салона на Съюза на юристите в България, ул. „Пиротска” 7 ще се състои възпоминателна вечер по случай 100-години от рождението на проф. Борис Спасов – член кореспондент на БАН и doctor honoris causa на ЮЗУ „Неофит Рилски” в Благоевград.

17:30 часа
- в хотел „Хилтън” министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов ще участва в заключителната сесия на конференция на високо равнище на УНИЦЕФ.

10.00 часа - в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на тема „Домашното раждане – игра на руска рулетка”.

 11.00 часа - в пресклуба на БТА Българска асоциация по психотерапия ще даде пресконференция.

 12:00 часа - в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на тема: „Граждански организации срещу задължителното 4-годишно образование”.

13:00 часа - в пресклуба на БТА Български фармацевтичен съюз ще даде пресконференция на тема „Кой ще отпуска лекарства в аптеките след готвената промяна в Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина?”.