Златка изригна: Къци бил с тайна мисия да дразни

Бургас Лайф

22-11-2012, 13:44

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Плеймейтката бълва срещу бившия съквартирант във facebook страницата си

Враждата на чернокосата плеймейтка от Бургас Златка Димитрова и екс телевизионния водещ Къци Вапцаров продължава и извън къщата на Вип Брадър.

Златка била силно подразнена от конкретно изказване на Къци, а само преди ден написа на стената на фен страницата си във Facebook, че сериозно обмисля възможността да заведе съдебен иск срещу Къци, който обявил, че Златка е психично болна.

"В къщата имаше достатъчно камери и микрофони, за да стане ясно, че никога не съм заплашвала! За жалост Vip brother не успя да покаже поведението на Къци, за да разберат зрителите, защо той дразнеше всички в къщата!", споделя в социалната мрежа красивата бургазлийка.

Ето и пълния коментар, без редакторска  намеса от страна на Burgasutre.bg, който Златка Димитрова прави под собствената си публикация:

"Това беше човекът, който призна пред една от съквартирантките, че е влязъл в къщата с мисия да ядосва с нрава си и да изкара всеки, който му се изпречи! Като си помисля е така, защото хората, които директно го направиха, бяха навън, включително и аз! Приятели, споделям ви това, защото не са излъчени много от неговите прояви, прищявки, все беше недоволен, оплакваше се, когато нямаше ядки, плодове, грозде, и какво ли още не! За мен този формат е под слогана: да успееш да се приобщиш към дадената и създадена обстановка, това той не показа! Толкова заядлив и опърничав човек, който не успя през целия си престой в къщата да се сприятели с някой! Никой от хората в къщата не го приемаше на сериозно, защото не беше мъж на място и с позиция да отстоява това, което не му харесва, с идеята да се представи като жертва в очите на зрителя! И пак да кажа, моята прогноза се сбъдна, той не спечели!!! Еми, няма да си ти!".

Дали плеймейтката ще изпълни заканата си да заведе съдебен иск срещу бившия съквартирант, остава да видим. Видимо обаче Златка изглежда спокойна, дори щастлива на снимките, които е публикувала само преди час в социалната мрежа.

Под тях красавицата пише, че е била в родния си град за два дни и се е видяла с най-близките за нея хора, след което отново заминала за столицата.