Майкъла: От Лудогорец са пълни аматьори!

Спорт

23-11-2012, 09:34

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Непрофесионално е клуб да иска допинг контрол след мач, смята той

Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкьла заяви, че не желае да се меси в отношени­ята между Стойчо Младенов и ръководството.

Той коментира, че е много аматьорско клуб да иска допинг контрол след някой мач, съобщава Sportline.bg.

"Не искам да се бъркам в отношенията между Стойчо Младенов и собствениците. Нека шефовете коментират думите му на пресконферен­цията. За периода, в който не съм бил в клуба, няма и не искам да говоря. Единствено­то, което мога да кажа в та­зи връзка, е, че на практики­те, които вредят на ЦСКА, ще бъде сложен край. Докато аз съм в клуба, няма да има та­кива неща. Крайно непрофе­сионално и аматьорско е клуб да иска допинг контрол след мач. Това се прави само от федерациите. Ако те ре­шат, могат да отидат даже и без предупреждение и да ка­жат ще проверим и двата отбора. Но съперникът ти да иска, някак си е крайно непрофесионално и не бива да се случва.

Но нека си искат. Нас повече ни вълнува как ще се представят фут­болистите на ЦСКА в този мач. Това е техният мач, не е мач за клуба. От тяхното представяне зависи дали имат място в тима и дали ще оправдаят заплатите си, които взимат. И да не побе­дим, какво от това. Приоритетите ни сега не са титла у купа. Искаме да си оправим базата, това е преди всичко. Да оправим проблемите в школата. Това е важното сега. Разбира се, всеки мач ще играем за победа. Това е ЦСКА. Колкото до реванша с Лудогорец, нека всички да са наясно, че те са фаворитът. Имат много добри играчи, стабилни финанси, организа­ция, шампиони са, носители на Купата и Суперкупата. Та­ка че не бива да се заблужда­ваме, че ще победим ей така", заяви Майкъла.

Той допълни, че има голяма вероятност да не присъства на двубоя утре. "В момента съм в чужбина по служебни дела. Ако успея да си свърша нещата, ще отида на мач", завърши Илиев.