Коледен подарък от Ади - преборила е рака, идва си у дома!

Животът

24-11-2012, 15:05

Снимка:

facebook.com/Angels for Adi

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

19-годишната бургазлийка, която обедини в каузата си цялата страна, показа, че е истински воин

19-годишната Аделина Коджабашева, която обедини в каузата си цялата страна, е преборила коварния рак и нейните ангели вече я очакват у дома!

Добрата новина точно като коледен подарък съобщиха самите те на страницата на Ади в социалната мрежа facebook.

"Вижте тази снимка. Познахте ли това усмихнато лице? Това е Ади - победила болестта, щастлива, пълна с живот. Ангели, това е коледен подарък за всички Вас, за тези, които не просто помагаха, а подкрепяха Ади в сърцата си. За тези, които не спряха да мислят за нея и продължиха след тръгването ѝ за Германия. Тази снимка казва много.  Толкова много, че няма смисъл от повече думи. Успех Ади, очакваме те!!!", пишат нейните Ангели.

Прекрасната новина е публикувана преди по-малко от час, но вече е събрала над 2000 харесвания и повече от 100 коментара. Потребители на социалната мрежа са я споделили в своите дневници над 200 пъти!

"Браво, Ади, ти показа, че си истински войн!!!!!!! Ти си поредното доказателство, че с воля няма невъзможни неща!!!!! Успех момиче и все така напред!!!!!" и "Благодарни сме за този истински подарък", пишат в коментари под снимката развълнувани потребители в социалната мрежа.