Свиха 3 бона на монети от огромна бутилка Кока-Кола

Крими

25-11-2012, 11:19

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

20 овце и 10 кози на стойност 4 000 лв. пък отмъкнаха ловки обирджии от спопанска постройка

3 хил. лв на монети и много злато се изпариха от апартамент в бл. 104 на к-с "Меден Рудник".

По данни на 49-годишната собственичка това се случило за времето от сряда до събота. Жената с ужас установила, че от дома й липсват златните й накити пръстени, колиета, гривни и обеци, чието точно тегло още се изяснява. Освен това апашите не се посвенили да отмъкнат и огромна пластмасова бутилка във формата на Кока-Кола с височина 1,2 м, в която имало 3 000 лв. на монети. При огледа ченгетата установили, че наглите крадци успели да разбият входната врата и така се промъкнали в жилището.

20 овце и 10 кози на стойност 4 000 лв. пък отмъкнаха ловки обирджии от спопанска постройка в м. с. "Черно море". По дани на 41-годишният собственик на животните това се случило в нощта срещу събота.

21-годишен мъж от пловдивското село Граф Игнатиево олекна с 600 лв. и GSM. Пред униформени той разказал, че оставил без надзор микробуса си "Ситроен Джампър" за 20-на минути вчера по обед пред бл. 126 в к-с "Лазур". За краткия престой обаче наблюдателни апаши успели да отмъкнат от купето чантичка с оборотните пари, личните документи и GSM-а на младежа.

30-годишен мъж от село Везенково пък се оказа крадецът на 1 200 лв., собственост на 91-годишен старец от същото село. Възрастният мъж съхранявал спестяванията си в чекмедже в дома си, но въпреки положениете усилия да скрие парите си, наглият крадец ги намерил и отмъкнал. Част от сумата, 720 лв. е открита и иззета.