Bulgariautre: кой, къде, кога

Общество

25-11-2012, 20:46

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Предстоящите събития в страната утре, 26 ноември

София
Президентът Росен Плевнелиев ще открие първата ІТ седмица в Техническия университет в София.

От 9.00 часа в х-л Шератон, зала Роял посланикът на САЩ в България Марси Б. Рийс ще открие среща по повод 100-годишния юбилей на Дейл Карнеги Трейнинг. В 19.00 часа в х-л Шератон, зала Роял ще се състои празнично тържество.

От 10.00 часа в зала „Киев” на парк-хотел „Москва” ще се проведе заседание на Националния съвет на Съюза на демократичните сили. Пресконференцията е предвидена за 13.00 часа.

От 10.30 часа в Софийски градски съд ще се гледа делото за Софийски имоти.

От 11 часа в зала 7 на НДК е организирана дискусия за бъдещето на Националния дворец на културата.

От 11.30 часа ще се проведе пресконференция на Националното ръководство на ДСБ в централата на партията на бул. Витоша 18 (вход от ул. Кърниградска).

От 17 часа в зала Универсиада ще се проведе официално връчване на наградите на фирми-участници в „Произведено в България” 2012.

От 19.30 часа във Военния клуб министърът на околната среда и водите Нона Караджова ще присъства на официалното награждаване на печелившите участници в кампанията на bTV Radio Group и МОСВ „Зелена идея”.

Благоевград
От 12.15 часа посланикът на Република Казахстан Н.Пр. Темиртай Избастин ще се срещне с кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов. От 13.00 часа те ще открият фотоизложба в зала „22 септември”, която представя пейзажи от съвременен Казахстан.

Берковица
От 10.30 часа министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов ще открие ремонтираната сграда на Дома за възрастни хора с отделение за лежащо болни – блок „В” (ул. „Ст. Стамболов” № 32). В 11.30 часа министър Младенов ще се включи в официалното откриване на цех за производство на облекла в града. В 15.30 часа е предвиден брифинг за журналисти в сградата на Областната администрация. В 16.00 часа в Конферентния център на сградата ще се проведе среща с представителите на бизнеса и местната власт.

От 11.30 часа министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев ще участва в официална церемония по откриването на цех за производство на облекла в град Берковица. По-рано в Берковица министър Делян Добрев, заедно с министъра на труда и социалната политика Тотю Младенов ще посетят ремонтирано отделение на Дома за стари хора по проекта „Красива България”.

Видин
От 10.00 до 12.00 часа народните представители от ГЕРБ – Видин Любомила Станиславова и Владимир Тошев ще приемат граждани в офиса на ПП ГЕРБ - Видин, на адрес: ул.Дунавска № 1, Речна гара, ет. 2. Приемният ден ще продължи в град Белоградчик, от 16.00 до 18.00 часа, на адрес: ул. „Княз Борис I” № 31.

Добрич
От 10.00 до 12.00 часа народният представител от ПП ГЕРБ Тодор Георгиев ще се срещне с граждани от Добрич и областта в офиса на ПП ГЕРБ на бул. „25-ти Септември” 3.

Казанлък
В сградата на кметството в с. Розино ще бъде организиран мобилен медицински пункт за извършване на медицински прегледи и поставяне на имунизации на деца с непълен имунизационен статус.

От 18:00 часа във фойаето на Военен клуб – Казанлък ще бъде открита пътуващата фотоизложба от конкурса „Благотворителността през обектива”.

Плевен
От 17.00 часа в камерната зала на Драматично-куклен театър „Иван Радоев” – гр. Плевен народният представител Румен Петков и областният председател на БСП – Плевен Васил Антонов ще присъстват на представянето на тритомника „Събрани съчинения” на Йордан Радичков.

Пловдив
От 11.00 часа в Пресцентъра на БСП – Пловдив (ул. Кр. Пастухов 18) ще състои пресконференция на народните представители от Коалиция за България Захари Георгиев и Петър Мутафчиев/

Стара Загора
От 13.00 часа при гл. експерт по спортни дейности Асен Асенов в Спортна зала „Берое” ще се проведе работна среща във връзка с подготовката и излъчването на номинациите за класацията Спортист на годината 2012 в Стара Загора.

Трявна
От 10.30 часа в офиса на ПП ГЕРБ в Трявна народният представител от ГЕРБ Катя Колева ще проведе приемен ден за граждани.