Голяма заплата, хоби и без халка - перфектната комбинация за жените

Животът

26-11-2012, 08:59

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

74% от силния пол правят добро впечатление на първа среща

74% от мъжете се представят отлично и очароват своята дама на първа среща, като най-големият коз на силния пол е хубавата кариера, показва ново проучване.

Висока заплата, интересно хоби, много приятели и липса на предишен брак правят перфектната комбинация, която подлудява жените. А всъщност се оказва, че мъжете оставят именно такива впечатления, поне това сочи изследването със 700 души между 18 и 35 години.

Истината обаче се оказва малко по-различна. 2/3 от анкетираните признават, че лъжат за доходите си на първа среща, което трябва да е сигнал за жените, които търсят заможна половинка.

На първа среща мъжете наблягат в разговорите на своята кариера, а другият похват да направят впечатление е да разкажат за своето хоби.

Според проучването, 55 % от мъжете казват само това, което жената иска да чуе. Най-преувеличавани са темите за любовта към спорта, животните и изкуството. Но това безспорно прави мъжа по грижовен и чувствителен и веднага заинтригува противоположния пол. Една пета от анкетираните признават, че са излъгали кога за последно са спортували, само и само да направят добро впечатление.

Семейното положение и любовното минало са другите теми, за които често мъжете фантазират. Една трета споделят пред жената, че са имали няколко жени в живота си, но само една "истинска" любов. 50 на сто скриват факта, че са разведени и дори лъжат, че нямат деца.