Созопол с ценна победа, Мастер приема Брестник в сряда

Спорт

26-11-2012, 09:27

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

В последния кръг на групата, предстои още един интересен сблъсък

Отборът на Созопол се изкачи на седмо място в класирането на Югоизточната В група, след като победи Свиленград с 2:0. Така един кръг преди есенния финал на първенството на аматьорите, Созопол си осигури завършване в златната среда на групата. Целта е атака на по-предно класиране през пролетта.

Несебър не успя да вземе точка или три, според предварителните очаквания, от гостуването си в Нова Загора. Делфините загубиха минимално с 1:0, като поражението ги остави 12-ти в класирането.

Мастер отложи мача си с последния в групата Брестник за сряда, 28 ноември. Мачът ще се играе в Българово, а от бургаския тим все още не могат да преглътнат разочарованието от отпадането за Купата миналия петък. Тогава третодивизионния тим надигра Локомотов София с 3:1, но голът на чужд терен класира железничарите напред. Интересно е дали момчетата на Нено Ненов ще си изкарат яда от отпадането на тима на гостите, които вече са отписали оставането си в групата или ще изиграят двубоя в минорно настроение.

В последния кръг предстои още един интересен сблъсък. Той ще противопостави бившите професионалисти от Несебър на Мастер, като мачът е на градския стадион в Несебър. В същото време в Димитровград, Созопол ще опита да се приближи до водачите в спор с местния тим, който също с 25 точки заема място в средата на таблицата.