Спасов изчетка Лудогорец

Спорт

26-11-2012, 13:55

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Те са най-добрият отбор в България, убеден е треньорът на канарите

Наставникът на Ботев Ферарио Спасов засипа с комплименти предстоящия си съперник Лудогорец. Жълто-черните излизат срещу шампиона в сряда в мач от 14-ия кръг на „А” група.

Ето какво каза Спасов на днешния си брифинг:

Лудогорец е най-добрият отбор в България, не само защото спечели всичко миналия сезон. С постоянното си добро представяне те се превърнаха в съперник, който трудно се преодолява. Трябва да използваме нашите силни страни на собствен терен, за да противодействаме на агресивния стил на Лудогорец.

Моите очаквания са да извлечем максималното срещу отбор, който има много малко загуби за година и половина. Не искам да правя предварителни обещания и гръмки изявления. Лудогорец спечели срещу Левски и ЦСКА точно преди нас и идва в едно много добро емоционално състояние.

Искам да играем със самочувствие. Сигурен съм, че доста хора ще ни подкрепят. Както и да свърши мачът, важното е ние да сме доволни, че сме били концентрирани и мотивирани. Да не изпадаме в дефанзивни тактики, искам да излезем и да се надиграваме с Лудогорец, защото още никой не го е направил това.

Дай Боже, нашите голове да бъдат повече от тези на съперника. Безкрайно ще съм щастлив, ако спечелим 3 точки срещу Лудогорец.