Апокалипсис? Не и за влюбените в Бургас!

Животът

26-11-2012, 15:36

Автор:

Велина Савова

Всичко от Автора

През септември заветното „да” са казали 119 двойки, а през октомври младоженците са били 64

Въпреки че на фаталния 21-ви декември все още нито една двойка не е заявила желание за сключване на граждански брак, на 12.12. 2012 г. заявките са точно 20 на брой.

18 от двойките са избрали традиционната зала на "Вардар" , за да кажат своето „да”, а 2 са пожелани да се врекат във вечна вярност в „Морското казино”. Колкото и да е непонятно за служителите от Обредния комплекс в града защо влюбените избират ден, в който има съвпадение на числата за 12-и декември бракосъчетанията са факт. 

През изминалата 2011 г. пък бум на сватби е имало на 11 септември, друга дата с повтарящи се числа.Тогава обаче една от двойките се отказва буквално в последния момент, като изтъква лични причини. Какви са били те така и не става ясно за длъжностните лица в Обредния дом.

Иначе през тази година се наблюдава лек ръст на сватбите и то в обичайните за това месеци. През септември заветното „да” са казали 119 двойки, а през октомври младоженците са били 64.

Така бургазлии или поне влюбената част от тях показват по безпорен начин, че не вярват в твърденията за апокалипсис. По-скоро са склонни да приемат теорията за духовно израстване след фаталния 21-и декември.