Пацо пак в Къщата, Сани напусна завинаги

Бургас Лайф

26-11-2012, 23:38

Снимка:

Big Brother

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Само Никола и Нед се зарадваха на новия си стар съквартирант

Супер Панайот, както започнаха да наричат Пацо заради привилегията да влиза и излиза до безкрай от Къщата на Big Brother, получи поредния си шанс да се състезава за голямата награда.

След шестдневно изгнание Брадърът позволи на футболиста да се завърне като пълноправен съквартирант в Нови хан. "Никой не наплюх и пак ме изгониха", дивеше се до последно Пацо пред Големия брат. В еуфорията, че му е позволено отново да влезе в шоуто, гълъбовският спортист дори забрави къде е ляво и къде е дясно и се омота с многото врати в изповедалнята. Когато цъфна на прага на Къщата обаче само македонецът Никола и лудата глава Нед му се зарадваха и се затичаха да го прегърнат за добре дошъл. Той пък коленичи в неподправена поза на победа пред вратата на Къщата с високо вдигнати ръце. 

Съквартирантите и зрителите дружно разкараха Сани

Финалистката в X-фактор напрактика стана първата изгонена от риалитито след като Пацо отново влезе в Къщата. Талантливата певица обра негативите на съквартирантите, които не се изказаха много ласкаво за нея при номинациите.

Според тях пловдивчанката била без воля, не искала да се жертва и нямала капка чувство за хумор и се връзвала на всяка шега, което дразнело страшно останалите. За симпатиите на зрителите Сани премери сили с другите двама номинирани Миро и Стойка, която всъщност обра най-много точки при номинациите.

Майката на Пацо с тайна мисия в Къщата, издъни я

Семейна гълъбовска драма заформи Big Brother по време на лайфа тази вечер. След като ту гони, ту приютява в именията си Пацо и го товари с жестоки тайни мисии Големият брат включи в играта и майка му Нели. Тя трябваше да се изправи пред бившите съквартиранти на сина си и да разузнае с какви мотиви точно са го пратили на елиминации.

За целта Брадърът я екипира със слушалка в ухото и като истински агент под прикритие я пусна в Нови хан. Пацо пък зорко следеше ситуацията и диктуваше насочващи въпроси от спалнята си.

"Как да приказвам сега, аз се изнервям", изригна Панайот в бившия вип апартамент след като въоръжен с микрофон и въпросник започна да разпитва съквартирантите защо са го пратили за изгонване.

Питанията, които той диктуваше на майка си, звучаха доста интелигентно и вероятно не са негово дело, коментираха злобничко форумци, които религиозно следят риалитито.

Мама Нели обаче издъни мисията с гръм и трясък. Пръв Нед заподозря, че тя има нещо общо с Панайот и с репликата, че двамата визуално си приличат, изостри вниманието на останалите. След като Нели започна да кима на думите в ухото си и да отговаря на сина си пък повечето от обитателите на Къщата разкриха, че тя има тайна мисия.

"Стига си говорила" и "Станахме за резил", бяха гневните коментари на Панайот за действията на родителското тяло.

"Не съм в най-добрата ситуация, не се чувствам комфортно и искам да излизам", заяви Нели в изповедалнята пред Всевиждащия след като тотално се издъни и за никой в Къщата вече не беше мистерия коя е всъщност.

"Разбрах, че с поведението си дразни на моменти, че е прекалено наивен и иска да е център на внимание прекалено много, аз това не мога да го приема. Всеки родител се старае да възпита детето си, но явно външни фактори са му повлияли, със сигурност може да съм допуснала и грешки", коментира още първообразът на мама Божка за настроенията на останалите в шоуто спрямо любимото й чедо.

От студиото при Ники Кънчев пък горещата бургазлийка Златка Димитрова, която само преди десетина дни излезе от хитовото предаване, даде експертно мнение за амбициите на Пацо.

"Стана ми много тъжно от видеото, което видях, не смятам, че е допуснала грешки във възпитанието, той е целенасочен, търси внимание, той разбра, че не е желан съквартирант – държи се фриволно, като господар на Къщата. Не ми харесва подходът му", заяви Черната Златка, която бе сред коментаторите на лайфа. Само няколко минути след това сравнително премерено изказване плеймейтката отсече "Паляк тотален, простее доста".

Тройната коалиция в Къщата срещу Боби и Нед

Междувременно стана ясно, че Пацо е разкрил още подробности от пъкления план на Дими, Стойка и Лили как да грабнат голямата печалба и да си я разделят. Конспирацията била заформена далеч от Нови хан още преди тримата да се окажат затворени в луксозното имение.

"Трябва да започна да разбивам тройната коалиция. Събрали са се преди шоуто в къщата на Димитър и там са се разбрали да са срещу Найден и Борислав", сподели Пацо поредните окраски на мистериозния план на съквартирантите си в изповедалнята и категорично не се съгласи с предположението на Големия брат, че е възможно да си фантазира.