София Вергара иска бебе от сурогатна майка

Булевард

27-11-2012, 11:03

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Гаджето й не искало да си развали фигурата, точи парите й

Една от най-оборотните красавици в момента - София Вергара, скоро може да стане майка. Заедно с годеника й Ник Лоеб планират да станат родители, с леката подробност, че бебето ще бъде износено от сурогатна майка.

Причината била в Ник, който не искал София да изгуби красивата си фигура.

40-годишната актриса и 37-годишният й годеник вече два пъти ходили на консултации при специалисти по репродуктивна медицина в Лос Анджелис.

"Ник иска бебе от София, но не желае тя да загуби прекрасните си форми. Освен това не иска да я отклонява от печеленето на пари. София е гореща жена и е много харесвана не само в Северна Америка, но и в Латинска Америка. Тя има няколко големи договора и планирани фотосесии", разкрива източник пред сп. "Нешънъл Инкуайър".

Годеникът на Вергара явно има голямо влияние във връзката им и уволнявал без знанието на Варгара персонал, притискал я да прави съмнителни инвестиции, а и да стои далеч от своите приятели.

"Той уволни любимата домашна помощница на София преди няколко седмици. Освен това предупреди членовете на обкръжението й, че мениджърът й също е на път да бъде уволнен, защото иска тя да участва в повече филми и да се отдалечи от телевизията", разказа близкият до актрисата източник.

Според него Ник Лоеб третира София повече като машина за пари, отколкото като бъдеща съпруга. Някои от приятелите й считат, че тя е на път да направи най-голямата грешка в живота си.