Легендарният китарист Слаш идва! Цените от 50 до 80 лева

София Лайф

27-11-2012, 11:15

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Музикантът ще забие на 4 февруари в София

Култовият китарист Слаш най-после ще забие у нас и ще можем да видим на живо прочутия му цилиндър. Музикантът пусна на официалната си страница дата за концерт в София - 4 февруари в зала Фестивална.

Той се организира от Most of Evil. Продажбата на билети стартира на 28 ноември, сряда, и могат да бъдат закупени от мрежата на ТИКЕТПРО в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg

За най-заклетите фенове на Слаш, първите 600 билета – по 200 броя от всяка ценова категория, ще бъдат пуснати в продажба с 10 лева отстъпка, съответно на цени от 70, 60 и 50 лева.

Концертът ще бъде част от актуалното турне на Слаш в подкрепа на актуалния му албум Apocalyptic Love, като два дни преди да стъпи у нас ще бъде в Турция, а на следващия ден - 5 февруари, могат да се готвят феновете му в Букурещ, Румъния.

Февруари ще бъде доста натоварен за екскитариста на Guns N'Roses, тъй като са планирани 17 концерта в Европа.

 

Той идва с бандата, с която работи над новия си албум - Miles Kennedy & The Conspirators. Феновете ще могат да видят на живо Слаш – китара, Майлс Кенеди – вокал, Брент Фиц – барабани и Тод Кърнс – бас. Концертът се очаква да бъде едно от най-силните рок събития на годината, с уникален репертоар от хитове на Guns’n’Roses, Velvet Revolver, Slash’s Snakepit и много други.