В Плевен се канят за победа над нафтата

Спорт

28-11-2012, 12:05

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Мачът между Спартак и Нефтохимик е от 14.30 часа днес

Старши треньорът на Спартак Плевен Красимир Бислимов заяви преди мача с Нефтохимик, че очаква победа от своите футболисти:

-Имам уверението на момчетата, че ще направят всичко на терена за победата над Нефтохимик. Вярвам в моите играчи. Чест и почитания към противника. Имат добре балансиран състав, който изигра силни двубои, но пък и допусна грешки. Но както казах спадовете в хода на сезона са неизбежни за всеки. Имаме сили да победим Нефтохимик. Освен за трите точки излизаме да зарадваме феновете си и защитаваме честта си", коментира старши треньорът на Спартак (Плевен) Красимир Бислимов.

В същото време наставникът на Нефтохимик Димчо Ненов е наясно със състав а за мача. Отборът направи тренировка на стадиона на Белите орли и разигра тактическите варианти за днешния двубой. Всички футболисти са здрави и очакват днешния решителен мач, който ще определи зимния лидер в групата.

Тази сутрин от Бургас заминаха около 70 фена на нафтата, към които се очаква да се присъединят още около 30 от различни градове на страната, които ще подкрепят отбора в Плевен.

Мачът между Спартак и Нефтохимик е от 14.30 часа днес