Палец надолу за Мишел Обама, Ромни и Мадона

Булевард

28-11-2012, 13:51

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Вижте списъка на губещите на мъжкото списание "GQ" за 2012 година

Част от най-популярните личности влязоха в негативната класация на губещите, която се прави от мъжкото списание GQ.

Първата дама на САЩ Мишел Обама, бившият кандидат-президент на САЩ Мит Ромни и певицата Мадона гордо присъстват в списъка за тази година.

Съпругата на американския президент е попаднала в черното подреждане заради факта, че не е успяла да ентусиазира страната с инициативата си за популяризиране на здравословната диета и за отглеждане на собствени зеленчуци. При наличието на толкова заведения за бързо хранене тази кауза си изглежда изгубена още в зародиш.

Ромни пък вдъхновил по време на кандидат-президентската кампания само афроамериканските комици да осмиват хората с бял цвят на кожата.

Присъствието на Мадона пък се обяснява с факта, че изпълнява стари парчета и излиза на сцената с примитивни рокли, които по никакъв начин не кореспондират с нейните 53 години.

Били Кристъл, водещ на церемонията по раздаването на наградите Оскар, е определен като скучен и не особено духовит от мъжкото списание. "GQ" включи в списъка си на губещите и "остатъците от движението Окупирай Уолстрийт", което според него престанало да бъде активно, загубило симпатиите на американците и вече приличало повече на интернет проект.