Част от София ще остане без вода в петък

Мисия София

28-11-2012, 20:09

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Вижте къде и кога

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 30 ноември, съобщиха от компанията.

 

Във връзка с монтаж на спирателен кран на бул. „Витоша”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода” живеещи в района на: бул. „Витоша”, бул. „Патриарх Евтимий”, ул. „Княз Борис І”, бул. „Ген. Скобелев”. При необходимост от продължаване на работите над 12 часа, ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноски на кръстовището на: бул. „Витоша” и бул. „Ген. Скобелев”.


На 30 ноември във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Денчо Фестчиев” ж.к. „Люлин 1” , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в: бл. 016, бл. 017, бл. 018, бл. 031 и бл. 032. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред бл. 016.


След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района, ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.


Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"