Къщата vs. Стойка

Бургас Лайф

29-11-2012, 21:58

Снимка:

Big Brother

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Кавгите докараха пловдивската актриса до сълзи, Пацо изпоти фенките си с чалга танци без аналог

Пловдивската пИпИруда Стойка само за дни успя да наостри цялата Къща срещу себе си. Мега скандалите между актрисата и гълъбовеца Панайот разпалиха истинска война и въвлякоха в титанични словестни битки тризначките, Нед, Лили и Боби.

Бившата двойка, която откри любовта между стените на Биг Брадър, дори успя да се изпокара заради стойкините фасони и тоталния й отказ да се съобразява със съквартирантите. След шумна караница с футболиста, Стойка заформи хитов спектакъл в кухнята и дори събра публика на жестокия си спор с тризначките. "Big Brother, моля за психолог, тая жена ще излезе с шизофрения. Сигурно й дават само театрални роли, в които крещи", изрева на Брадъра една от благоевградчанките и обвини съквартирантката си, че е треторазрядна актриса. Стойка обаче контрира от банята, където се защити пред съгражданката Лили "Тия сигурно не са ходили на театър. Те като влязат там, няма да знаят къде да седнат. Толкова са посредствени".

Никола видимо озадачен от бруталната бг сцена помоли Нед за директен превод в ефир поне да е в час със скандала. Мрънкането на Стойка пред Лили обаче срещна неочакван отпор. Изненадващо бившата на ръгбиста сподели, че сестрите не са чак толкова лоши и това мигом й донесе критика от ексгаджето й. "Ти им се подмазваш", закова я Боби. "Абе ти защо така си се комплексирал. Мен не ме дразнят", отсече непримиримо пловдивската красавица.

Малко по-късно Стойка разпали нова вражда, този път с Нед, с когото бяха съквартиранти в пилотния сезон на риалитито. "Ти си плъх, Найдене", нападна най-лудия от всички в Къщата Стойка. Защо обаче остана мистерия за повечето. Минути след това тя прибра Лили в спалнята и обясни "Звънеше ми като мишка като бяхме навън защо не му звъняли от Big Brother" и започна да го имитира подло. После Пипирудата изпадна е недоумение защо всички в Къщата й скачат. "Ами замисли се защо", наежи се и Лили и направи сравнение с Панайот, което само влоши нещата. "Защо всички ми говорят за Панайот как се чувства", изригна актрисата и скочи от леглото, оставяйки Лиляна, която даде всичко от себе си да я успокои, в недоумение.

В крайна сметка Стойка не успя да заспи след цял ден кавги и сълзи и се оттегли по нощите в дневната. Панайот обаче реши да я довърши и се присламчи да я нареди преди сън. "Много си фалшива и неискрена, и тия дето бяха с теб се обърнаха, виж даже и котката избяга от теб", изложи мега важен довод в монолога си Пацо като хвана Стойка на четири очи. Пловдивчанката обаче тотално не го отрази, а предпочете да запуши ушите си с ръце и да си припява любима мелодия, докато футболистът се измори и се оттегли в леглото. "Нали беше много отворена, защо не ми говориш сега, защото ги няма другите", закопа я Пацо и отиде да почива доволен.

Междувременно станаха ясни и новите мисии на съквартирантите. На най-новия си обитател - Стоян, Всевиждащият даде за задача да се престори на най-големия фен на Панайот. Докато Големия брат инструктираше съквартиранта пред останалите, които трябва да му съдействат, Пацо бе затворен в изповедалнята и под звуците на бясна чалга бе инструктиран от Брадъра да да се впусне в танци. Пацо естествено се раздаде на 100% и замята гьобеци като полудял в танц без аналог.