Sofiautre.bg: кой, кога, къде

Мисия София

30-11-2012, 20:06

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Събитията в столицата през съботния ден

10.00 часа - в зала „Сердика“ на хотел „Шератон“ ще се проведе конференция в подкрепа на създаване на неагресивна учебна среда.

10.30 часа - в Специализираната болница за активно лечение по детски болести „Проф. Иван Митев” ЕАД на бул. „Акад. Иван Евстатиев Гешов” 11 секретарят на президента по здравеопазване, образование и наука Анна-Мари Виламовска и партньорите в благотворителната инициатива „Българската Коледа“ на Президента на Републиката ще представят постигнатите резултати в рамките на кампанията за 2011-2012 г.

11.00 часа - в зала „Максима” на УАСГ ще започне Национално събрание на ДСБ.

11.00 часа - в зала 3 на НДК Инициативният комитет за учредяване на „Народна партия свобода и достойнство” ще проведе Учредително събрание.

11.00 часа - в столичния хотел „Хилтън” ще се проведе Международното изложение „Световно образование”.

13.00 часа - в зала „Марица” на хотел „Родина” Младежкото движение за права и свободи (ДПС) ще проведе първото заседание на Националния си съвет, на който ще изберат ръководство.

13.00 часа - в пленарната зала на Народното събрание ще се проведе първото по рода си обучение по парламентарно поведение за младежи.

17.30 часа - пред пилоните на НДК ще се проведе флашмоб трансформация със запалени свещи, в който участниците ще изрисуват с телата си червен кръст и червена панделка за съпричастност в борбата срещу ХИВ/СПИН.

19.30 часа - в хотел „Силвър хаус” ще се проведе Бал на доброволеца.