Иван Костов първи в листата на ДСБ в Пловдив

Мисия Пловдив

01-12-2012, 14:01

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Тъмносините подредиха водачите в листите си

Лидерът на ДСБ Иван Костов ще е водач на листите на "тъмносинята" партия в 16-и МИР в Пловдив и в 23-ти МИР в София. Пред участниците в Десетото национално събрание бяха представени определените за водачи на листи за парламентарния вот, предаде Радио Пловдив.

Председателят на столичната организация на ДСБ Иван Иванов е водач в 24-ти МИР в София и на старозагорската листа. Екатерина Михайлова - в 25-и МИР в София и в Шумен. Илко Семерджиев е начело в Благоевград, в Бургас - Веселин Методиев, във Варна - Радан Кънев, Асен Агов - във Враца, Калин Янакиев - в Ловеч, Атанас Атанасов - в Пазарджик. Петър Москов оглавява листата на партията в Русе. При представянето си той цитира на английски Чърчил, когато е обявил пред англичаните, че са във война. Ще се бия и аз, повтори на български Москов. Димитър Сяров ще "води битката" на ДСБ в Сливен, а в Ямбол - Евгени Чачев.

Пред форума всички водачи обещаха да се отдадат на предстоящата политическа кампания и изразиха мотивите си да участват в нея. Те посочиха, че ГЕРБ повече нямали право да управляват и че единствено от ДСБ можели да върнат морала в политиката.

Победа и успех бяха политическите заявки, най-често декларирани от номинираните. Мисията на "тъмносините" според тях била да бъде "отвоювана обратно държавата от мутрите".