Big Brother разрева Пацо, разкри че фен N1 е мираж

Бургас Лайф

01-12-2012, 21:52

Автор:

Пепи Чобанова

Всичко от Автора

Хубавата Елена не иска да знае за Миро

Нежна гълъбовска душа показа тази вечер футболистът Панайот. Той се разплака след като разбра жестоката истина – мега фенът му е пълна измислица и плод на коварна тайна мисия. Веднага щом Биг Брадър принудително свали розовите му очила Пацо все пак намери пролука. "Да де, ама пак ставаше въпрос за мен. Мисията не беше свързана с никой от вас, а с мен", самоуспокои се Панайот и съхрани спомена за паметната нощ жив.

Миро обаче не успя да приеме философски вижданията на Пацо, че вече е победител и изригна. "Ще ти разбия смешната грозна глава, мери си приказките. Предаването ще свърши. Видя ли колко си смешен, всички те правихме на шут, всички те изиграхме", заплаши победителят във втория сезон на риалитито както си стоеше на дивана облечен с оскъдно долно бельо, част от седмичната му мисия.

Малко по-късно Пацо все пак осъзна, че цялата Къща е знаела за мисията и е съдействала да бъде изигран и се оттегли в дрешника, където на спокойствие проля не една сълза. Тризначките първи надушиха тъгата на гълъбовския спортист. След като не разбраха точно защо плаче побързаха поне да осведомят останалите за душевното състояние на Пацо, както и да предложат, който не им вярва, да провери лично.

Междувременно след като Големият брат облече Миро с прашки със смокиново листо досущ като един съвременен Адам, той му даде и уникалния шанс да досади на бившата си, която брутално го заряза по време на шоуто преди години.

"Искаш ли да се обадиш на Елена", попита Брадърът и Миро отговори утвърдително, за да не прецака редовните хранителни дажби на съквартирантите. Макар че той до последно твърдеше, че отношенията му с красавицата са приятелски, тя дори не го позна по телефона, а когато разбра кой и защо е на слушалката охладня още повече.

"Айде да не ме занимавате с глупости. Отказвам да участвам в мисии", каза спокойно Елена и затвори телефона. Задачата на Миро обаче включваше втори разговор с някогашната му любима. Дори и след обяснението, че ще е жалко да остави съквартирантите си гладни, ако откаже да й се обади, Елена не прояви разбиране.

"Жалко е, че продължаваш да ме коментираш вътре в Къщата, защо не коментираш успешния си бизнес или новия си живот", започна да се ядосва Елена и за втори път прекъсна връзката. Очевидно посърнал Миро напусна изповедалнята и не посмя да сподели с никого в имението през какво е трябвало да мине, за да имат храна на масата останалите.

Интригата между македонския модел Цеце и ръгбиста Боби също търпи развитие. Оковани във вериги вече няколко дни, двамата са на практика неразделни и видимо се сближиха. Спортистът обаче призна на Стойка, че не иска да започва още една връзка между стените на риалитито. Горчивият опит от любовта му Лили го научила, че първото мнение е най-важно и не лъже.

"Не става, тук е изкуствено. Тия връзки не стават. И Лиляна, и Цеце не ги харесах отначало, първото ми впечатление беше, че няма нищо интересно в тях и си казвам "Борисе, стой си мирен", призна пред актрисата той.

Същата вечер обаче той остави македонската красавица да легне при него и изобщо не се възпротиви на ласките й. Миро, който също има апетити към моделката, реши да покаже негодуванието си като по детски ги замери с възглавница.