Неделен Showbuzz-ИК

Булевард

02-12-2012, 12:00

Снимка:

Big Brother

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Алкохол, ВИП скандали и за десерт - Пацата

Big Brother си има нов герой, който затъмни отвсякъде интелекта на Черната Златка. Риалити шоуто често е критикувано с повод и без повод, но трябва да се признае, че продуцентите вадят на показ една истина, която трудно можем да признаем дори пред себе си.

В България е пълно с хора, които си въобразяват, че като ги покажат по телевизията животът им ще е постлан с рози. Че като попаднат в 2-3 списания повече няма да има нужда да работят и всички ще им бъдат длъжни. Нещо като докторенчевата максима "Твърде съм красива да работя". Ако я перифразираме ще се получи "Толкова съм тъп и искрен, че няма да работя".

Новият герой, чието IQ е обратнопропорционално на самочувствието му се казва Панайот.

Пацата влезе завинаги в сърцата ни с неговия рекорд - за 60 секунди е успял да се оригне цели 50 пъти! Хвала на такива герои, техния талант и изкуство.

Гълъбовският плейбой има и още един повод да се напие, защото успява да затъмни с присъствието си Тризначките, които имат доста постижения зад гърба си. Най-запомнящите се са общата оценка "6" на кандидат-студентски изпит и голата фотосесия в Плейбой без да имат нещо общо с жените, които се появяват там. Пацо единствено отстъпва в самооценката си, тъй като е ясно, че у нас по-големи звезди от Вяра, Надежда и Любов няма.

Минаваме едно стъпало по-нагоре в родния шоу елит и стигаме до Николета Лозанова, която ни затвърди мнението, че светът е нищо без Facebook. Плеймейтката чукна 25 в петък и зарадва всички свои почитатели с равносметката на живота си от далечна Верона.

Тя се чувства щастлива, успяла и обичана! Нас най-много ни провокира да разберем в какво е успяла, защото за разлика от природните й дадености не знаем много за професионалния й път. Николета е категорична, че е сбъднала всичките си мечти, което ни озадачи още повече. Явно големите й мечти са да стане най-известната плеймейтка и да се омъжи за футболист. Честито на Ники и ние се радваме за нея. Но все пак дори и Паулу Куелю и Хорхе Букай знаят, че човек без мечти не е човек. Така че й пожелаваме за рождения ден на патерици да има нови мечти и да осъществи и тях.

От интелекта и красотата неусетно правим преход към алкохола, който също влезе в новинарския поток през седмицата. Първо ни домъчня за Мадона, която призна, че не е близвала питие от началото на турнето. А това са си цели шест месеца. Тя се оплака, че докато обикаля държавите животът й е доста скучен. Дай Боже всекиму такъв скучен живот, шест месеца лишения и накрая да се чудиш къде да харчиш спечелените десетки милиони долари.

Но пък Линдзи Лоън няма такива проблеми. Красавицата слага в малкия си джоб руснаците като скромно пие по два литра водка на ден. Е, вярно, понабие някоя и друга мацка из нощните клубове в Ню Йорк, но това не може да затъмни колко носи. Жалко, че не е родена в България - ще издържа без проблем поне десет собственика на дискотеки.

Завършваме с ВИП скандала на седмицата между лорд Евгени Минчев фон Бул и Мис България Антония Петрова. Лордът започна с култовата фраза, че няма как красотата да спаси света с такива като Антония. После атаките продължиха с "Мис Крокодил има отчаяна нужда от личен Пи Ар. Жалко, че няма Пи Ар с ветеринарно образование...". Мъжът на миската - Александър Бередин, пък публично го нарече педераст, а поддръжници на новата Мисис Русия (продължава да не е ясно истинска ли е короната) пък му лепнаха нов прякор, или по-скоро титла - Евгени Минчев Фон дьо Тен.

Бередин и Петрова заплашиха със съд Минчев, а той пък ги прати на Нил. To be continued...