Благотворителност в сърцето на София

Мисия София

02-12-2012, 10:10

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Годишният базар е най-голямото събитие за набиране на средства в България

За 18-а поредна година Международният женски клуб – София организира благотворителен базар, който ще се проведе на 2 декември в Интер Експо Център София.

Специален гост на събитието тази година ще бъде Лиляна Павлова, министър на регионалното развитие и благоустройството, съобщиха от Международния женски клуб.

По време на базара посетителите ще имат възможност да закупят ястия и напитки, сувенири, играчки, книги и др. от целия свят, да участват в томбола с атрактивни награди или да се насладят на забавната програма с много песни и танци на импровизираната сцена в Зала 3.

Годишният базар е най-голямото благотворително събитие за набиране на средства в България. Благодарение на събраните средства Клубът има възможност да финансира различни проекти. Същевременно базарът е и голямо културно събитие, тъй като дава възможност на представителите на различни страни и общности да представят своята култура и традиции пред широката публика.

До момента за участие са регистрирани над 55 щанда от 45 страни: Аржентина, Австрия, Германия, България, Куба, Доминиканска република, Еквадор, Франция, Гърция, Индонезия, САЩ, Южна Африка, Великобритания, Италия, Република Сейшели, Турция и др.