Акулите с тренировка на Царско село преди мача с Локо за Купата

Спорт

02-12-2012, 11:03

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

От групата за мача отпаднаха Исуф Уатара и Яни Пехливанов

Тази сутрин футболистите на Черноморец Бургас заминаха за столицата, където в понеделник се изправят в първи 1/8 финален мач за Купата на страната. Мачът ще се играе на стадион Славия в столичния квартал Овча Купел.

От групата за мача отпаднаха Исуф Уатара и Яни Пехливанов. Нападателят се оплаква от контузия и с оглед на това той да бъде възстановен по-бързо, остана да тренира по специална програма в Бургас. Пехливанов пък прекара вирусно заболяване и не е напълно възстановен от него. От 20-те футболисти, които са с Черноморец в София непосредствено преди мача ще отпаднат още двама футболисти.

След пристигането си в София отборът ще направи кратка тренировка на терена в Царско Село.

Преди няколко седмици Черноморец победи Локо като гост, което предизвика треньорска рокада в отбора. Тони Велков отстъпи треньорския пост на Емил Велев. Няколко дни след това треньорското ръководство на акулите изгледа и мача на Локо София срещу Мастер за Купата, загубен от железничарите с 3:1. Очаква се утре бургаския тим да продължи серията си без загуба, което го направи най-успешния български тим през последните два месеца.