Локо дължи 1 200 000 на НАП

Спорт

02-12-2012, 11:21

Снимка:

plovdiv.utre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Марешки: По-важното е, че от изпадащи станахме фактор в първенството

Локомотив Пловдив дължи 1 200 000 лева на НАП, реши Висшият административен съд.

Локо може да задлъжнее и с още 600 000 лв., но това дело ще се гледа след месец. Дълговете са за неплатени суми върху заплатите на футболисти и треньори при управлението на Галя Топалова, пише Sportline.bg.

Бившият собственик на пловдивчани Коко Динев обжалва двата акта и спечели на първа инстанция, но на другите загуби и сега Локо трябва да плаща. Както е известно, акциите на клуба все още ги държи Динев, докато Веселин Марешки не е купил нито една акция на Локо. Марешки е много разочарован от постоянните парични дългове, които изникват пред него и дори може да изостави Локо в определен момент.

През последните дни се заговори, че Коко Динев отново може ще поеме Локо, появиха се информации, че дори е възможно пловдивчани да се озоват във "В" група.

"Сега не ми се говори на тази тема, по-важното за Локо е, че отборът се вдигна и от изпадащи се превърнахме във фактор в първенството, каза Марешки пред "Стандарт". - Близо сме до челниците и няма да крия, че през втория сезон ще погледнем към четворката, която дава и европейски излаз", допълни бизнесменът.