Жаден за мъст топи ченге за катастрофа

Крими

02-12-2012, 12:23

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Причината - униформеният му отнел книжката за шофиране след алкохол

Бургазлия натопи ченге от Сунгурларе, че го е блъснал докато пресича за отмъщение, че преди време униформеният му отнел книжката за шофиране след алкохолна почерпка. 

Куриозната случка се разиграла вчера около 15,30 ч. в сунгурларското с. Велислав. 37-годишен бургазлия съобщил в районното, че по-малкият му брат - мъж на 32 г., бил блъснат от ситроен докато пресича улицата. Според данните от него след удара шофьорът избягал. Мъжът обаче услужливо подал на униформените регистрационния му номер.

Полицейската справка бързо изяснила, че ситроенът е на техен колега. Той обяснил, че малко преди да бъде подаден сигналът за пътен инцидент той действително бил в селото и разговарял с по-малкия брат. После обаче се отправил към съседното Везенково без да е участвал в катастрофа, сочат полицейските данни.

Оказало се, че по-малкият брат имал зъб на униформения, който бил свидетел, когато на 17 ноември му съставили акт за шофиране след алкохол и му отнели книжката. 

Заради тази случка бургазлията десетки пъти се заканвал да отмъсти на ченгето. По всяка вероятност той решил да включи и брат си в пъкления план и заедно да измислят случката с фалшивата катастрофа.