Палийски: Това бе най-слабият мач на Ботев, момчетата са демотивирани

Спорт

02-12-2012, 16:16

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Днес просто не играхме, заяви изпълнителният директор на Ботев

Изпълнителният директор на Ботев (Пловдив) Ангел Палийски, остана много разочарован от днешната загуба с 0:3 от тима на Славия. Срещата се игра на стадион "Славия" и бе от програмата на осминафиналите от турнира за Купата на България.

"Момчетата бяха разконцентрирани след мача с Лудогорец. Опитахме се да ги вдигнем, но явно демотивацията е налице, безобразно слаб мач за нас", заяви Палийски веднага след края на мача, предава Sportline.bg.

"Явно мачът с Лудогорец им е повлиял и днес се видя. Каквото имахме го казахме, днес просто не играхме, момчетата са изключително демотивирани, няма как да ги вдигнем. Има 1 седмица до мача с Етър, надявам се да ги вдигнем", каза с надежда шефът на "канарите".

Той призна, че това е бил най-слабият мач за отбора му до момента: "Това беше най-слабият ни мач през сезона до момента. Славия показа футбол, труден резултат за нас, като свърши мачът в Пловдив, ще видим какво ще се случи".

На въпрос стоят ли още зад думите си, че искат оставката на президента на БФС Борислав Михайлов, Палийски каза: "Не можем всеки ден да се отмятаме. Дали сме шанс на г-н Михайлов да вземе съответните мерки, смятаме, че е разумен мъж, надяваме се да вземе верните решения".