Чичо Венци си прави гаргара с Феро

Спорт

02-12-2012, 17:02

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Петър Боев

Всичко от Автора

Винаги съм смятал, че Макларън Би Турбо е по-хубав от дизелово Ферари, изцепи се президентът на Славия

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов си направи гаргара с треньора на Ботев Ферарио Спасов след днешния успех с 3:0 за Купата на България.

"Това е Славия. Такава Славия искам да гледам. Винаги съм смятал, че Макларън Би Турбо е по-хубав от дизелово Ферари”, изцепи се Чичо Венци, правейки игра на думи заради името на наставника на жълто-черните.

Трябваше шокова терапия. Мартин е много добро и свестно момче, но Вили успя да накара отбора да повярва в сосбствените си сили. Смятам, че Славия го очакват добри дни", заяви Стефанов след края на срещата.

Относно реферството на Александър Костадинов, шефът на "белите" каза:

"Не смятам, че съдията умишлено е направил нещо, искам да кажа на колегите от Пловдив, че не вярвам и сега БФС да е причината за тази загуба. По-скоро трябва да я потърсят в себе си. Мога да имам претенции към някои отсъждания, но като цяло съдийството не беше тенденциозно и смятам, че съдията свири без да има пристрастия. Казах, че някой отбор ще го отнесе накрая и то се случи в този мач, в който най-много ни трябва. Жизненоважна победа за нас и за привържениците ни", каза още Венци Стефанов.

"Това е прекрасен турнирен резултат, но нега мине и вторият мач, да не слагаме каруцата пред коня. Безкрайно щастлив съм, момчетата се раздадоха и дори с 10 човека не отстъпваха по нищо на скъпоплатените бразилци в Ботев (Пловдив). Който и да ни се падне в следващия кръг, ако играем така, както срещу Ботев, аз съм спокоен за Славия", завърши президентът на Славия.