Вера Русо: Не съм жадна за слава!

Пловдив Лайф

02-12-2012, 18:07

Автор:

Йоана Тодорова

Всичко от Автора

Вера Русо – певицата, изцяло отдадена на музиката, застава пред екипа на “Бели Нощи с Йоана”

Екстравагантна визия, невероятно чувство за хумор и изтънчен сексапил – това са само част от нещата, с които може да се опише хаус изпълнителката. Вера усеща музиката с цялото си същество, а когато се качи на сцената, тя сякаш преминава в друго измерение.

Вера, какво се случва с теб?

Продължавам да се занимавам с пеене, общо взето не съм се обърнала към неща, които са по-различни от музиката. Като цяло съм насочена и вглъбена само в една посока. За някои хора това може да е много работа, но за мен не, защото аз обичам да правя това и нещата се случват естествено. Сега предстои едно шоу, смятам да работя с пловдивския балет “Велвет”. Нахвърлили сме идеи и след известно време смятаме да ги реализираме и да ги видят повече хора. Дай Боже, пожелаваме си го!

Какъв е пътят, по който вървиш?

Пътят е труден и не само аз мога да кажа това. Предполагам, че всички, които се занимават не само с пеене, а и музиканти, артисти, хората на изкуството, го твърдят.

Имаш ли фен клуб?

Не, силно казано е фен клуб. Има хора, които ме харесват, но не смятам, че съм израснала още до нивото, за да кажа подобно нещо. Не съм жадна за слава. Искам да продължа да се занимавам с музика, за да се забавляват хората, това е най-важното.

Какви са отношенията ти с твоите колеги?

Смея да кажа, добри. Смятам, че когато един човек е чист, позитивен, добронамерен и най-вече има желанието да твори и да се развива, няма как да предизвика негативно отношение към себе си. Към никого нямам нищо отрицателно.