Sofiautre: кой, къде, кога

Мисия София

02-12-2012, 19:35

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Предстоящите събития в столицата утре, 3 декември

От 9.00 часа - в столичния хотел "Шератон" започва седмата годишна среща на бизнеса с правителството под надслов «Големите въпроси на 2013-а».
Форумът ще бъде открит от президента Росен Плевнелиев, на срещата ще присъства министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев, министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, министърът на транспорта Ивайло Московски, министър Томислав Дончев.
От 9.30 часа - в Софийски градски съд 9 състав ще заседава по делото срещу Атанас Вълков.

От 10.00 часа - в Пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите (СВВП). Темата на пресконференцията е „3-ти декември – Международен ден на хората с увреждания и социалния статус на военноинвалидите и военнопострадалите в България”
От 10.00 часа - в Бизнес център Камбаните, сграда „Хюлет-Пакард България”, зала „Каварна”, ще се проведе пресконференция във връзка с представянето на Договор „Повишаване на квалификацията на заетите лица в „Хюлет-Пакард Глоубъл Деливъри България Сентър”, финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.
От 10.00 часа - на ул. "Гурко" N 4 Американската търговска камара в България (АмЧам) и Фондация "Помощ за благотворителността в България" (ФПББ) ще проведат кръгла маса на тема "Професионалисти в училище"

От 11.00 часа - в Пресклуб на БТА представители на Фондация за рехабилитация на деца „Ангелски стъпки” и на Конно-спортна база „Генерал Крум Лекарски” – Божурище ще проведат пресконференция за началото на благотворителната акция „Аз съм твоя ангел” - създаването на специализиран център по хиппотерапия.

От 11.00 часа - в х-л „Анел”, бул. „Тодор Александров” №14 фондация „Център Надя” ще проведе пресконференция за въвеждането на Горещата телефонна линия за изчезнали деца - 116 000.

От 11.00 часа - в София прес ще се проведе пресконференция на Николай Колев – Босия, за „Програма за спасението на България”. Темата е как се организира и провежда политически протест в демократична страна.
От 11.30 часа - в зала „Колегиум” на Министерството на културата министър Вежди Рашидов ще се срещне с известната турска писателка Инджи Арал, която е отличена с едни от най-престижните литературни награди в Република Турция.
В 12.00 часа - представители на Младежкото обединение в БСП ще внесат писмо до президента на Република България - бул. „Дондуков”2 в София. Младежите ще представят идеята си как Росен Плевнелиев може да допринесе за справянето с един от най-тежките проблеми в страната - демографската криза.
От 12.00 часа - в Пресклуб на БТА Български зъболекарски съюз /БЗС/ ще проведе пресконференция относно дарение от тяхно страна - пълно оборудване за кабинет на манастира „Св. Великомъченик Георги – Зограф" в Света Гора, Атон.

12.00 часа - в София прес ще се проведе пресконференция на Института по животновъдни науки в Костинброд. Темата е начало на проект „Подкрепа за развитието на млади учени и пост-докторанти”, финансиран по Оперативна програма „Човешки ресурси”.
От 13.00 часа - в Пресклуб на БТА Асоциацията на денталните мениджъри в България ще проведе пресконференция на тема тандемът зъболекар-зъботехник в полза на пациента. Ще бъдат представени наградените в националния конкурс „Мениджър на дентална практика 2012”.
От 13.00 часа - ще бъдат представени снимки и посещение в кол центъра на 116 000, на ул. Г. Бенковски” 12А.
От 13.00 часа - в София прес Архимандрит Касиан, игумен на манастир „Св. Йоан Предтеча”, ще проведе братски дебат за каноничния статут на Българската православна църква- „Обединението, за което ратувате е възможно само в името на истината!”
От 13.00 часа - в конферентната зала на хотел "Славянска Беседа" ще се проведе Национален форум "Проблеми на съдебната система и как да върнем доверието на гражданите в нея". На форума ще бъдат представени факти и обстоятелства от реални съдебни дела, корупцията във всички съдебни инстанции и прокуратура. Организатори са Гражданско движение "Бъдеще за Русе", Национално движение "Обединено гражданско общество".
От 17:00 часа - в хотел „Шератон” - зала „Роял”, министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов ще участва в церемонията по раздаване на Годишните награди на Българската търговско-промишлена палата (БТПП).
От 19:00 часа - в зала „България” - ул. Аксаков 1, министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов ще бъде почетен гост на първото издание на наградите „Малкият принц” за принос към подобряване живота на децата с аутизъм.
От 19.00 часа - в залата на Дом на културата „Средец” се организира рок концерт, заключителен етап на „Открит урок по рок”, проект на Столична дирекция на „Култура” . В Събитието ще участват рок групи на 2 СОУ „Емилиян Станев”, 3 СОУ „Марин Дринов”, Първа АЕГ и група „Сигнал”.