Седем знаменитости, арестувани по-често от Линдзи Лоън

Булевард

03-12-2012, 03:26

Снимка:

ТМЗ

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Ако си мислите, че Ли Ло е най-непослушна, вижте този списък

Линдзи Лоън е била арестувана толкова много пъти, че на практика им изгубихме бройката. Има толкова много цифри в този материал и всичко е въпрос на висша математика, раздел на настоящите тестове САТ, само зубърите подготвени за Харвард са способни да го решат.

Следвайки еволюцията на Линдзи спрямо закона в Ню Йорк стоварил се над кристалната топка (главата й), това носи на проблемната хайлайф тигрица Гранд тотал от общо шест официални ареста (седем, ако не броим, че трябва да я арестуват за престъплението "Лиз и Дик", биографичният филм за Елизабет Тейлър).

Въпреки това, вярвате или не, има знаменитости, които са били арестувани точно толкова, дори и повече пъти, отколкото  нейна милост Линдзи Лоън. Ето някои от лошите момчета, които поставят Линдзи в "добра" компания ...

Робърт Дауни-младши: RDJ имаше десетилетие, в което не беше направен от стомана. Знаменитият актьор от „Железният човек” е зад железни решетки рутинно през 90-те, докато се бори с различни обвинения, свързани с употребата на наркотици.

Рекордно арестуван: 6 пъти.

Снууп Дог: Рапърът, които някога си сътрудничи в дуетна песен с Линдзи е бил в затвора толкова много пъти, че подозирам, че всъщност това е мястото, където двамата са се срещнали.  Обвинителен акт от преди близо две десетилетия, говори за предполагаемата му връзка в организирането на убийство. В крайна сметка всичко е сведено до притежание на незаконно оръжие и наркотици, злоупотреби и т.н.

Рекордно арестуван: 8 пъти.

Майк Тайсън: Не е непознат за органите на реда, боксьорът тежка категория е бил зад решетките за дребни нарушения до много повече насилие, нападение и побой и дори изнасилване.

Рекордно арестуван: 7 пъти.

Шон Пен: В случай, че сте забравили, че Шон Пен  удари Мадона в главата с бейзболна бухалка напишете в Google: "Шон Пен удари Мадона в главата с бейзболна бухалка." Актьорът е бил арестуван и за други форми на насилие, много от които  включват схватка с папараци.

Рекордно арестуван: 6 пъти.

DMX: Веднъж станал популярен рапъра не е оставил престъпното си минало и продължава с престъпленията, които варират в азбуката от А до Я: кокаин, престъпна персонификация, превозни средства, небрежност, нарушаване на помилване и др

Рекордно арестуван: 13 пъти.

TI: През последното десетилетие, рапърът и ТВ риалити звезда попадна в полезрението на закона за притежание на оръжие и различни причини за арест, които са го вкарали в затвора, точно толкова, колкото Ли Ло.

Рекордно арестуван: 6 пъти.

Мартин Шийн: Да, Мартин Шийн е имал повече сблъсъци със закона от сина си Чарли Шийн. Освен това не е каквото си мислите. Мартин, който също е голям активист за различни каузи и защитник на мирни протести има още по-голям обвинителен лист, който включва нападение на ядрената изпитателна площадка в Невада и гражданско неподчинение срещу Роналд Рейгън през 80-те.

Рекордно арестуван: 66 пъти.