Черноморец ще търси победа още в първия мач за Купата

Спорт

03-12-2012, 09:41

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Смятам, че сме по-добрият отбор и ще излезем крайни победители от двата двубоя - смята Георги Чиликов

Днес от 14 часа на стадион Славия ще се изиграе последната среща от първите 1/8 финали за Купа България. В нея Локо София е домакин на Черноморец Бургас.

Акулите пристигнаха вчера в столицата и направиха тонизираща тренировка на стадиона в Царско Село. Според помощник треньора Георги Чиликов акулите са по-добрия отбор и той се надява да покажат това още в първия мач, като постигнат победа. Това според треньора обаче няма да стане без футболистите да се хвърлят здраво в мача.

-Не може да говорим за победа или отстраняване на Локомотив, ако играчите не се хвърлят в мача. Смятам, че сме по-добрият отбор и ще излезем крайни победители от двата двубоя. Победата преди три седмици за първенството е минало. Това ще бъде един съвсем друг мач. Нека не забравяме, че Локомотив имат и нов треньор, така че със сигурност ще изглеждат по един различен начин – смята Чиликов. Имаме три мача до края и трябва да ги изиграем на ниво, за да затвърдим добрите впечатления от представянето ни през есента – каза още треньорът на акулите.